Get Adobe Flash player

GOLFREISER TIL PORTUGAL 

For golfspillere er Portugal et lite Mekka.

 

Vi har mange hoteller i områdene Lisboa og Algarve.

For tilbud på Portugal, send oss en uforpliktende forespørsel

 

Landet kan skryte av at de har noen av Europas fineste golfbaner med international standard. Hovedsaklig plassert i områdene rundt Algarve og Lissabonkysten både nord og syd for Tejo-elven. Mange av disse banene er plassert i usedvanlige flotte omgivelser, hvor flere er designet av internasjonale golfarkitekter som Robert Trent og Sir Henry Cotton. Disse banene er en utfordring for golfspillere på alle nivåer.

 

Med golfbaner av høy kvalitet, og til fornuftige priser, kan en på en uke spille på forskjellige baner hver dag, uten å bruke for mye tid på å komme seg fram og tilbake fra hotellet.

 

Naturen

Naturen i Portugal er full av kontraster. Dette vil man raskt oppdage når en ser utover de gylne strendene, høye fjellene, dype skogene, og i tillegg øde sletter, som garantert vil gi en helt spesiell og annerledes ferieopplevelse.

 

Klima

Portugal har et gunstig klima året rundt, med varmt og godt vær i hele landet mellom april og oktober. Vintrene i Algarve er herlig milde, hvor det er fullt mulig å bade i sjøen fra mars til november. Om sommeren kan man trygt si at landets indre opplever inntil ekstrem varme, og det er et tørt landskap.

 

Portugals hovedstad byr på en spennende historie, et bredt kulturtilbud, god mat og god drikke. Kafeene ligger tett i tett på de mosaikkbelagte fortauene, og man skal heller ikke kimse av shoppingmulighetene. Lisboa er kjent for lave priser, og her finner du det siste fra de italienske og franske motehusene. Men for de mer nysgjerrige, finnes det også loppemarkeder, for eksempel «Ladra», som kan minne mye om markedene du finner i Paris.

Lisboa kan utmerket godt besøkes året rundt. Beliggenheten ved Atlanterhavet sørger for en svalende bris om sommeren, selv om temperaturene kan klatre godt over 30 varmegrader. De som ønsker badeferie bør reise i perioden mai - september.

 

Vi har mange hoteller i områdene Lisboa og Algarve.

For tilbud på Portugal, send oss en uforpliktende forespørsel