GOLFSTARS. Golfreiser for å se Viktor Hovland spille.

Golfreiser for å se Viktor Hovland spille.

Gruppereiser hvor du kan se Viktor Hovland spille store turneringer på PGA-touren og DP-touren.

GOLFSTARS ordner turer til turneringer hvor Viktor Hovland spiller.

 

Nå har vi gjort dette veldig enkelt for deg. GOLFSTARS arrangerer tilpassende turer hvor alt er inkludert. Det eneste du må gjøre er å melde deg på.

Bli med på en av våre gruppereiser og opplev verdens mest kjente golfturneringer fra sidelinjen. Vi planlegger gruppereiser til turneringene det er mest sannsynlig at Viktor Hovland spiller. Nye turer legges ut etter hvert som de blir bekreftet fra våre leverandører.

Vi reiser i grupper på 20-200 personer med reiseleder(e) for å heie på Viktor Hovland der han spiller. Velkommen til en sosial arena med god atmosfære og mange spennende opplevelser!

Ønsker dere å reise privat eller med bedriften?
Vi skreddersyr gjerne en reise med turneringsbilletter, hospitality pakker, golfrunder og andre spennende opplevelser.

Send oss gjerne litt informasjon på vårt skjema Send oss en forespørsel, eller klikk inn på GOLFSTARS.NO for mer informasjon.

– Jeg går alltid for flagget!

Kjersti Grini vil være med som reiseleder. Hun har skutt Norge til både EM- og VM-gull på håndballbanen. Håndballen er byttet ut med golfkøller, og hun trives utmerket på grønt gress. Golf betyr mye for Kjersti. Hun liker at det er vanskelig, samtidig som hun får vært mye ute, møte mennesker og dyrke hobbyen sin.
Nå slår Kjersti et slag for Viktor Hovland, og gleder seg til å heie ham frem rundt om i verden. Bli med Kjersti du også.

 

Send oss gjerne litt informasjon på vårt skjema Send oss en forespørsel, eller klikk inn på GOLFSTARS.NO for mer informasjon.

GOLFSTARS. Kjersti Grini

Spør oss om GOLFSTARS, golfreiser for å se Viktor Hovland spille store turneringer.