Blokhus Golf Center

Golfreiser til Blokhus Golf Center, Danmark

Vurderer du golfreise til Danmark, Blokhus Golf Center anbefales.

BLOKHUS GOLFCENTER, DANMARK

Midt i Danmarks mest populære sommerferieområde, i den smukke natur ved den nordjyske vestkyst, ligger Blokhus Golfcenter. Kun 40 minutter med bil fra Hirtshals. Her kan du spille golf på tre forskjellige baner – alt etter evner og temperament – og overnatte i hyggelige golfleiligheter.

På solterrassen kan du etter runden innta en kjølig forfriskning og hjemmelagde retter, før du tar en tur ned på stranden for å nyte dagens siste stråler, og en dukkert i de blå bølger.

Blokhus Golfcenter har en flott 18 hulls-bane, som er passende for en vanlig klubbspiller, men samtidig spennende og utfordrende for elitespilleren. Komplekset har også en av Danmarks beste 9-hulls Pay & Play-baner med hull i normal lengde. Pay & Play-banen passer primært til den uerfarne golfspiller, som kanskje ikke enda har grønt kort, men passer også veldig bra for en «ekstra runde» etter 18-hulls banen. I tillegg har senteret en 9-hulls par 3-bane med meget høy kvalitet (Chip & Put). Her har den helt nye golfspilleren mulighet for å prøve spillet for første gang samtidig som den gir den etablerte golfspilleren flott trening på nærspill.

Med sine tre baner henvender Blokhus Golfcenter seg til alle – fra nybegynneren til elitespilleren.

Stedets 10 golfleiligheter er plassert mellom hull 13 på hovedbanen og Pay & Play-banen. Hver leilighet er på 50 kvadratmeter og har to soverom med separate senger, stue, kjøkken og bad samt en stor entré, hvor du kan oppbevare ditt golfutstyr. Leilighetene er romslige og velutstyrte, med egen terrasse, 100 meter fra klubbhuset med utsikt over Pay & Play-banen. Alle gjester har inkludert ubegrenset spill på alle golfbanene, samt treningsfasilitetene.

Måltider kan ordnes i restauranten på klubbhuset.

Velkommen til Blokhus Golfcenter!

Priser på forespørsel.

Opphold inkluderer:

Ubegrenset spill på golfbanene
Frokost
Sengetøy
Utvask
Strøm og vann

Golfreise til Danmark, Blokhus Golf Center, spør oss om tilbud.