Sierra Golf Resort

Golfreiser til Sierra Golf Resort, Polen

Opplev et av Europas vakreste golf-resorter i nordlige Polen.

Sierra Golf Resort, Polen

Et sted man gjerne vender tilbake til.

Sierra Golf Resort tilbyr leiligheter og villaer av høy standard. Spill golf på en av Europas mest populære golfdestinasjon blant skandinaver. 

Dette golfanlegget befinner seg i Petkowice, 3 kilometer utenfor den lille byen Wejherowo, ca 40 minutters tur fra flyplassen i Gdansk. Her kan man spille golf på høyeste nivå, og bo i luksuriøse boliger like ved golfbanen.

Hotellet har flott restaurant i klubbhuset hvor det serveres både frokost, lunsj og middag. De kan også friste med egen bar og à là carte restaurant. Gjester kan også benytte seg av attraksjoner som padeltennis, sykling, tørrbadstue, dampbadstue, spillerom, utendørsbasseng og golfsimulator på klubbhuset.

Sierra Golf resort er et moderne idrettsanlegg bestående av en golfbane i turneringsklasse (18 hull, par 72) med svært varierende utslagssteder, og en 300 meters driving range med hele 26 utslagssteder. Du kan også prøve deg på chipping, putting og pitching green på eget område.

Sierra Golf resort er velkjent for sine vakre og velpleide fairwayer og greener, hvor gresset blir klippet i 6 ulike lengder. Rundt golfbanen vokser det opp mot 11.000 nøye utvalgte vekster, deriblant trær, busker og vakre blomster. Med datastyrt vanningsanlegg sørger de for at du hver dag skal komme til en tilfredsstillende og velstelt bane.

Når dagens siste ball er slått, er det rom for flere andre spennende aktiviteter. Med en knapp times avstand til storbyen Gdansk, er mulighetene mange. Med sine smale gater og unike arkitektur ligger Gdansk som en perle langs kysten. Her kan du rusle en tur i de smale gatene i gamlebyen, gå på historisk krigsmuseum, eller finne deg en hyggelig restaurant blant de mange å velge mellom.

Like i nærheten finner man også badebyen Sopot (ca 50 minutter kjøretur), og shoppinghovedstaden Gdynia (ca 40 minutter kjøretur). Sopot er en populær destinasjon for sommerferie, med sin nydelige strand, og koselige barer. Gdynia, også kalt Polens hovedstad for shopping, byr på alt fra store kjøpesentre med de nyeste designerkolleksjonene, til små og koselige gatebutikker med unikt utvalg. Landsbyen / småbyen Wejherowo ligger kun 3 km. fra Sierra Golf. Dette er en småby med ca. 50000 innbyggere.

KORT FLYTUR

Direktefly fra en rekke flyplasser i Norge. Hotellet tilbyr transfer til og fra flyplassen.

Spør oss om golfreiser til Sierra Golf Resort