Golfreiser til Portugal

Golfreiser til Portugal.

For golfspillere er Portugal et lite Mekka.

Golfreiser til Portugal

Golfreiser til Portugal, Algarve og Lisboakysten

Portugal kan skryte av at de har noen av Europas fineste golfbaner med international standard. Hovedsaklig plassert i områdene rundt Algarve og Lisboakysten både nord og syd for Tejo-elven. Mange av disse banene er plassert i usedvanlige flotte omgivelser, hvor flere er designet av internasjonale golfarkitekter som Robert Trent og Sir Henry Cotton. Disse banene er en utfordring for golfspillere på alle nivåer. Golfreiser til Portugal kan tilpasses alle golfere.

Vi har plukket ut hoteller i områdene Lisboa og Algarve, og kan skreddersy golfreiser til Portugal for alle typer golfere.

Se nedenfor for et lite utvalg av våre vanligste hoteller.

Vi har MANGE ANDRE hoteller å tilby både for Algarve, og Lisboa-området.

Spør oss gjerne om du har ønsker om andre hoteller.

Utebasseng Robinson Club Quinta da Ria

Robinson Club Quinta da Ria, Algarve-kysten

Hotel Quinta da Marinha Resort utsikt

Quinta da Marinha Resort, Lisboa-kysten

Pestana Sintra Golf Resort & Spa Hotel

Pestana Sintra Golf Resort & Spa, Lisboa-kysten

VÅRE GOLFHOTELL

Våre golfhotell er håndplukket for å passe alle typer reisende.

Spør oss gjerne om du har ønsker for andre hoteller.

TRANSPORT

Transport fra/til flyplass, og golfbaner kan ordnes av oss, det samme med forhåndsbestilte starttider.

NATUREN

Naturen i Portugal er full av kontraster. Dette vil man raskt oppdage når en ser utover de gylne strendene, høye fjellene, dype skogene, og i tillegg øde sletter, som garantert vil gi en helt spesiell og annerledes ferieopplevelse.

KLIMA

Portugal har et gunstig klima året rundt, med varmt og godt vær i hele landet mellom april og oktober. Vintrene i Algarve er herlig milde, hvor det er fullt mulig å bade i sjøen fra mars til november. Om sommeren kan man trygt si at landets indre opplever inntil ekstrem varme, og det er et tørt landskap.

Lisboa kan utmerket godt besøkes året rundt. Beliggenheten ved Atlanterhavet sørger for en svalende bris om sommeren, selv om temperaturene kan klatre godt over 30 varmegrader. De som ønsker badeferie bør reise i perioden mai – september.

KULTUR

Portugals hovedstad byr på en spennende historie, et bredt kulturtilbud, god mat og god drikke. Kafeene ligger tett i tett på de mosaikkbelagte fortauene, og man skal heller ikke kimse av shoppingmulighetene. Lisboa er kjent for lave priser, og her finner du det siste fra de italienske og franske motehusene. Men for de mer nysgjerrige, finnes det også loppemarkeder, for eksempel «Ladra», som kan minne mye om markedene du finner i Paris.

Vi har mange hoteller i områdene Lisboa og Algarve, og kan skreddersy golfreiser til Portugal for alle typer golfere.

Kontakt oss for tilbud på Golfreiser til Portugal