Lubker Golf & Spa Resort

Golfreiser til Lubker Golf & Spa Resort

Luksuriøst ferieanlegg for golf, velvære og familieopplevelser i Djursland, Danmark.

Lubker Golf & Spa Resort er et ferieanlegg omringet av vakker natur, med en høystandard golfbane på 27 hull kombinert i 3 sløyfer. I tillegg finner du en flott 9 hulls pay & play-bane som kan benyttes av alle, også nybegynnere.

Lubker Golf Resort befinner seg på den danske halvøyen Djursland, kun en 20 minutters kjøretur fra Aarhus lufthavn. Bofasilitetene holder særdeles høy standard. Velg mellom leiligheter og ferieboliger opptil 140 kvm med plass til 4-6 personer. Alle boliger befinner seg like i nærheten av golfbanen og har dermed utsikt mot den. Alle boliger har eget kjøkken, spiseområde, samt terrasse / altan.

Resorten byr på to innbydende spisesteder; Brasseriet, og Square Cafe & Lounge. Brasseriets a la carte restaurant byr på unike smaksopplevelser med en blanding av tradisjonsrike, klassiske retter tilberedt med sesongens råvarer. Square Cafe & Lounge byr på hyggelig atmosfære, og en meny med fokus på sunne, velsmakende retter.

Resorten tilbyr en rekke fasiliteter som gjestene kan benytte seg av. Her kan man slappe av i resortens luksuriøse SPA avdeling etter en lang dag på golfbanen, eller ta seg en tur på fitness-senteret. Her finnes også spillerom, fotballbane, stort treningsområde for golf, og turstier i vakker dansk natur.

Lubker Golf & Spa Resort har en golfbane med 27 hull kombinert i tre 9-hulls sløyfer, Sand, Sky og Forest. Banen har siden åpningen i 2008 befunnet seg høyt på listen over de beste golfbanene i Europa. Banen byr på utfordringer til alle, uansett erfaring og handicap. Det gjennomtenkte designet gjør at spilleren vil møte et interessant terreng med både vann, bunkere og hurtige greener. I tillegg har anlegget en flott 9 hulls-bane som kan brukes av alle, også nybegynnere. De som ønsker å trene på simulator kan benytte seg av stedets 2  toppmoderne Trackman simulatorer.

På Djursland finnes også mange andre spennende aktiviteter og opplevelser. Hva med en familietur til Djurs Sommerland med spennende attraksjoner for både store og små? Parken har gjentatte ganger blitt kåret til Danmarks beste fornøyelsespark av barnefamilier. Den historiske Fregatten Jylland er også en populær attraksjon for både barn og voksne. Her får man et innblikk i hvordan livet var på sjøen før i tiden, og det tilbys skattejakt, og oppgaver for barna.

Lengter man etter storbyen finner man Århus, Danmarks nest største by, knappe 40 minutters kjøretur unna resorten. Her kan man nyte shopping, restauranter eller en spasertur i gamlebyen. Kunstmuseum, båthavn og botanisk hage er også å finne blant alt det spennende Århus har å by på.

Eller kanskje en handletur til Flensburg (Tyskland), som tar ca. 2 timer.

Spør oss om de beste prisene for golfreiser til Lubker Golf & Spa Resort