Tilbakemeldinger 2011

Her presenterer vi tilbakemeldinger fra våre gjester fra 2011.

Dette er ment for de som ønsker å finne informasjon om hvordan andre gjester har opplevd forskjellige hotell/destinasjoner. Meldingene er sortert etter dato.

 


 

Stort sett bra vær, to dager med uvær, men flotte dager med sol og vindstille
En dag med sol og vindstillle på tat en dag med sol og sterk vind , begge en opplevelse på banen langs sjøen,
Nobilis ga ikke det store inntrykket første dagen, litt duskregn osv, men dette tok seg virkelig opp de to neste gangene, vindstille, sol og et hyggelig miljø, vi var jo heldige som kom der i det det var en liten tysk turnering og vi nøt godt av mobil chapagne serveringen på banen samt julesnacksen ved runding klubbhuset,
Monty var bra
Maxxroyal var bra, stort men man fikk ikke inntrykk av å «drukne». Mange tilbud , god mat, korrekt betjening, hotellet ønsker nok å ha et image som luxus hotel. Vi var i pianobaren hver kveld, brukte trimrommet også den organiserte aerobic treningen , Kristine fikk «personlig» trener oppfølging i treningsrommet og satt pris på det, sjokoladen fra den franske sjokoladecafeen ble en favoritt,
For oss som har vært i belek noen ganger nå og som ønsker «litt fred og ro» var dette bra.
Julaften var en seanse i seg selv, rene tysk oktober festival, men det ble nok gjort i beste mening for oss gjester, men ble litt vel mye,

Sara og «chauferen» er flotte , min mor ble møtt med blomster på flyplasssen, de var alltid blide osv som alltid, kom alltid litt før avtalt tid når vi skulle kjøres osv, han begynner faktisk å lære norsk, morro
Min mor er 89 men foreløbig er vi konfortable med dette opplegget,
Det tok litt tid før vi forstod hvor vi fikk informasjon om aktivitetene på hotellet, på informasjon er cornelia bedre, julaften er også bedre på cornelia, for folk som skal spille golf og kombinere med «guttetur» er nok cornelia greiere, vi synes maxx royal med noe mindre alkohol var greit med det aldersspennet vi har i vår lille gruppe, ,men kan også komme til å bruke cornelia igjen hvis vi drar med golfvenner , maten var enda bedre på maxx enn på cornelia.
Et tips, gjelder både cornelia, maxx royal og deres golfbaner, hva om hotellet legger til rette for at de ansatte kan veksle inn de euroene de får i tips til euroer i sedler, slik det er nå ber de ansatte oss gjester om å veksle mynt til sedler.
Vi kommer igjen også til maxx , og nå blir det vel flere flyavganger slik at det blir mer å variere i.

 

Hilsen Anne Heimdal, Ingar Klareng Gaustad, Ruth Heimdal, Kristine Gaustad Heimdal

17-27. desember 2011


Vi syns hele opplegget var kjempebra for de som ønsker å spille golf! At bli kjørt til og fra golfbanen hver dag var supert. Godt at alt det allerede var planlagt, slik at vi ikke var nødt å ordne det selv. Det at det fantes mange golfbaner og de fleste var så nærme – kunne ikke vært mye bedre!
Vi valgte jo et billigere hotell (Melissa Garden), og det angret vi vel litt på, selv om alle de ansatte på hotellet var kjempehyggelige og servicen var god. Neste gang (for det vil helt klart bli en neste gang) vil vi nok velge et litt mer fancy hotell 🙂
Med vennlig hilsen,
Jennie Sjödin og Thomas Sveberg
3-10. desember 2011


Vi var svært fornøyd med uken på Sueno. Hotellet er kompakt med korte avstander til «alt». I og med at hotellet ikke er av de største Belek, blir det en fin atmosfære. Menneskene er viktige og vi var så heldige å spille med hyggelige svensker, tyskere og østerikere som vi også fant en fin tone med på kveldene.

Ellers – banene, været, service og alt forøvrig var egentlig helt fint.

 

Hilsen

Unni Mathisen og Hans-Jakob Mathisen

3-10. desember 2011


Bra hotell (CampoReal), utfordrende bane, banen i meget god stand med. Flott sted, vi reiser lett der igjen.
Med vennlig hilsen

Atle Seim + Gerhard Jarle Lygre, Dag Arne Bjarto, Leiv Olav Sunde
30. november – 4. desember 2011


Å jo, det ble et trivelig besøk også denne gangen, vårt andre opphold på Sueno.

Banene var også i år i helt topp stand. Vi spilte bare hotellets baner, Pines og Dunes. Det var en fornøyelse å spille der. Hotellet og personalet stelte godt med oss. Vi har ingenting å sette fingeren på i så måte.

Hvis vi absolutt skal være litt kritiske så peker vi på proshopen. Litt lite forekommende personale og kanskje aller mest det forhold at når vi som gjester ønsker å spille en ekstra runde ut over det som er bestilt så koster det rett og slett for mye. Her burde det være noe avslag å hente.

Mat er det nok av, og den er aldeles nydelig tilberedt. Men – for det er et men – den smaker lite. Alle de fantastisk utseende kakene smaker ingenting. Vi hadde sikkert ikke godt av dem uansett.

Totalt sett et meget vellykket opphold i strålende vær på flotte golfbaner.

Med vennlig hilsen
Jorunn Rossnes og Olof Rossnes
19-26. november 2011


Vi er vel tilbake fra nok en vellykket golftur til Belek med DinGolfReise. Denne gangen var vi 4 fullvoksne par som var der fra 12 til 19 november. Vi hadde fire forhåndsbestilte golfrunder og kjøpte oss 2 runder hos Sara i Belek Golfklubb. Vi valgte å bo på Calista fordi vi bodde der i fjor og var veldig fornøyd med det. Alt fungerte perfekt, bortsett fra at hotellet snik innførte transfer til og fra golfbanen, men da tok Sara tak i saken med en gang og ordnet opp. Hun er en dyktig og imøtekommende representant for Belka Golf!
Vi gleder oss til neste tur!!

Hilsen
Rolf Herland og Kari Herland
12-19. november 2011


Takk for en flott tur, ditt forslag om hotell var meget vellykket. MaxxRoyal er uten tvil det beste hotell i Belek.

Fantastisk god mat og fantastisk service.

DinGolfReise sine folk var veldig hjelpsomme og alt fungerte perfekt.

Hvis vi skal komme med noe negativt så er det prisen for ekstra runder med golf.

Det er alt for dyrt og fortsetter økningen er jeg redd mange vil vende Tyrkia ryggen og velge andre steder.

Banene er jo helt fantastiske. Vi spilte veldig tidlig og det er en fordel da det ellers blir mye venting

 

Vi takker for denne gang og kommer helt sikkert tilbake.

 

Vennlig hilsen

Susanne og Kresten Jacobsen, Inger og Johnny Olsen, Vivian og Aage Sandmæl

12. – 19. november 2011


Vi er meget fornøyde med turen, og du skal ikke se bort fra at undertegnede kommer til å ta en tur ved en senere anledning også. Må bare overtale dama om å bli med også. Helt fantastiske golfbaner der nede!

 

Mvh Hans Petter Espelid og Erik Andreassen

8-15. november 2011


Vi er nå vel hjemme etter et hyggelig opphold på Cornelia Diamond. Som annonsert er hotellet spesielt fint. Vi har kost oss med god mat og godt drikke, spilt golf på velholdte fine baner.
Som søliaker (lider av glutenallergi) har jeg imidlertid noen kommentarer.

Det var en opplysning ved hver rett som inneholdt f.eks melk – egg eller gluten. Dette var bra !!!

Ble tilbudt glutenfritt brød, men det var så hardt at ”en kunne slå i hjel en svenske”.

I løpet av fjorten dager fantes suppe som var glutenfri en dag, jeg var meget skuffet. Oppdaget også at potetmosen var merket med ”inneholder gluten” ?????

Bestilte bord på restauranten ”Tai Pen” en kveld, og viste fram mitt skriv fra NCL om min matallergi og ble veiledet om hvilke retter jeg kunne spise, vel og bra, men når vi kom til desserten hadde tydeligvis servitørene ”glemt” min søliaki og jeg ble servert frukt dekket med deig. Holder ikke mål. Dette betyr at også betjeningen mangler fullstendig kunnskap om matallergi.

Ellers takk for en fin ferie.

 

Mvh

Karin Hansen og Kai Hansen

6-20. november 2011


Takker for flott service og opphold på Høstsjekken. Først en uke på Sueno, deretter 10 flotte dager på Calista med nydelig mat og drikke å flott service hele tiden. På de 17 dagene hadde vi 15 golfrunder med ymse resultat men, nydelige baner. Veldig flott service av Sara og Belka når en av oss måtte på sykehus. Spesiell takk til Roger for din hjelpsomhet. Helt topp. Fikk og litt strandliv og bading i havet. Kommer gjerne tilbake.

Hilsen Åse Kyllingstad og Bjørn I Kristensen.

5-22. november 2011


Me opplevde en veldig god service på turen med DinGolfReise.
Tusen takk til deg og dine medarbeidende. Det blir nok ikke siste gangen me reiser med DinGolfReise ( hmm,Gunnar må jo bruke opp gavekortet sitt).
Det ble noe hektisk for oss på Gardemoen, rakk så vidt å å komme oss på flyet hjem pga golfbagasjen til Gunnar kom ikke, så dette måtte registreres. Da me kom hjem fekk me tlf fra Østlandet fra en person som hadde tatt feil golfbag. Nå er Gunnar sin på vei hjem.
Brillene er me godt fornøyd med.
På de 17 dagene me ferierte hadde me regn i to dager, men det gikk fint å spille golf til tross for litt regn. Været styrer me heldigvis ikke.

Hilsen Eli Årsvoll og Gunnar Årsvoll

5-22. november 2011


I likhet med i fjor hadde vi en vellykket tur. Værmessig var det kjølig sammenlgnet med i fjor, men ikke noe regn.
Siste dag vi spilte var det faktisk rim i skyggen på fairwayen på første hull (rundt 0800).
Alle greenfee avtaler gikk på skinner. Belastningen på banene var noe ujevn. Noen ganger gikk Kari og jeg alene. Et par ganger gikk vi av før vi hadde spilt
18 hull p.g.a for mye venting underveis.

Cornelia Diamond er et imponerende hotel, men kanskje for stort til å være hyggelig. Vi hadde også et inntrykk av at servicenivået i hovedrestauranten ikke var på
samme høye nivå som i fjor. Vi vil gjerne vurdere alternativer for en eventuell ny tur til høsten. All ros til Sarah & co for god oppfølging.

Som i fjor leidde vi bil for å oppleve Tyrkia utenfor Belek. Denne gangen dro vi til Capadoccia, 2 dager frem, 2 dager der og 2 dager tilbake.
Capadoccia var en eventyrlig opplevelse.

Konklusjon: En meget vellykket tur.

hilsen
Terje Larsen og Kari Larsen

5-26. november 2011

 


Vi har igjen hatt en fantastisk ferie på alle måter. Det eneste er at når vi spilte på TAT kl. 12.33, kom vi ikke igjennom før det ble mørkt. Vi brukte 5 timer på 15 hull. Det var utrolig mye venting, og det er ikke så morsomt. Ellers var alt utmerket, og hotellet (Cornelia Diamond) er fantastisk.
Vi ser frem til neste tur.

Vennlig hilsen
Bente Thomassen og Dag Thomassen
5-12. november 2011


«Høstsjekken»

Det var et veldig bra opplegg på alle måter!
Flyplassen i Istanbul var noe annet enn for 25 år siden. Ingen sak å finne frem der og topp service å få ved innsjekkingen.

Jeg kommer gjerne tilbake til en ny tur i fremtiden.

hilsen Elsa Ekblad
5-12. november 2011


«Høstsjekken»

November med tåke og regn er over oss. Golfsesongen er over og DinGolfReise inviterer til “Høstsjekken” i Tyrkia med varme, solfyllte dager, og en uke med golf som frister.
Tåken ligger som et teppe over landskapet – også Gardermoen. Som vi vet fra før er himmelen over skyene alltid blå.
Med Norwegian klatrer vi opp over skyene i en ny Boeing 737-800 med god sitteplass. Luften er rolig, maten kommer og snart setter nattemørket inn. Norwegians vinglet lyser opp i mørket mot horisonten og stjernene over himmelhvelvingen Alt inngir til tillit og forventningsfulle dager.

På Antalya står bussen klar og ved Sueno hotell severes en overdådig middag i buffetrestauranten før vi geleides til rommet. Den rene suite

Det er morgen og gardinene trekkes fra. Foran oss er det et bilde man kan få hakeslepp av- for der ligger banene i morgensolen , nesten som et syn for guder. Det er Dunes og Pines 2 x 18 hulls baner

Vi har tee time kl 7.36, men først frokosten, igjen i en overdådig buffetsetting, omeletten inntas og snart er vi på banen i naturskjønne omgivelser og flotte høye pinjetrær.

På kvelden er det teoriundervisning med PGA-pro Gunnar Husveg, instruktivt og velfundert
Det slår oss at han er veldig diplomatisk. Han informerer om at fairwayene er undulerte – en gedigen understatement. De er så kulete at Kari Traa burde ha problemer. Syntes de er noe overdrevne, men morsomme og krevende.

Men Pytt, Pytt. Vi går på en mesterskapsbane med grønne og vellklipte fairways, med greener som fløyel, noen ganger ønsket vi ikke fullt så mye fløyel der ballen ruller metervis forbi hullet.
På ettermiddagen tar Gunnar oss med på drivingrangen og forteller litt om ballspill, sving, pitch og putt. Svært nyttig for mange av de 40 med startvansker.
Oppe på rommet vårt, på balkongen der vi har oversikt på de to 18 hulls banene og begge hull 9 der de ligger på en øy, den andre på en halvøy, følger vi ondskapsfullt med der de fleste ballene havner i vannet.

Dagene har gått som håpet, men som vi kanskje ikke helt turde forvente.

Vi sitter igjen på flyet. Igjen i rolig luft, fordøyer inntrykkene og er sikre på at dette vil vi gjøre igjen.

Mvh Gunnar Eigil Stølthun og Kari Støltun
5-12. november 2011


Fire forventningsfulle trøndere reiste til Tyrkia 5 nov – 12 nov. Vi ankom Antalya flyplass og ble veldig godt mottatt av representanter fra Belka Golf. Etter en fornøyelig transport av Halil, ankom vi Cornelia Diamond Golf Resort. Et utrolig flott anlegg som vi gjerne kommer tilbake til. Flott service og nydelig mat. Ikke noe å si på drikken heller.
Vi spilte 3 runder på Faldo, Prince hadde ikke de beste greenene. Resten av rundene ble spilt på Kaya, Pasha,, Nobilis og National. Vi var alle enige at Nobilis var den fineste banen vi hadde spilt på.
Dessverre ble hjemreisen ikke slik vi hadde håpet på. Det var på hengende håret at vi rakk flyet hjem. Vi ble hentet 16.30 på hotellet og ankom flyplassen 17.45. Vårt fly skulle gå 18.15. Det ble hektisk aktivitet for å klare innsjekkingen som i utgangspunktet var avsluttet. Heldigvis fikk vi bli med. Belka Golf kunne gjerne startet transporten til flyplassen litt tidligere.
Totalt sett er vi veldig godt fornøyd med vårt opphold. En stor takk til DinGolfReise for veldig bra service og oppfølging. Vi ønsker gjerne å benytte dere ved en senere anledning.

Mvh
Roar Gjølme + Kjell Wormdal, Snorre Grande og Bjørn Lerstad
5-12. november 2011


To vennepar som var mer enn fornøyd…..

Har aldri vært fristet av Tyrkia, men er sjeleglad at jeg tok sjansen. Kombinasjonen med hotell Cornelia Diamonds (verdensklasse) og de lekreste golfbaner var en nesten uslåelig kombinasjon. God service fra DinGolfReise, Belka Golf og Hotellet. Og som andre har nevnt: Sjåføren Halil må være gull verdt for en reiseoperatør. Du ble rett og slett i godt humør når du var så heldig å få han som sjåfør. Eksempelvis da karane i sin desperasjon skulle rekke en full runde på golfen før hjemreise kl 12.00, og hadde kun en mulighet, nemlig å slå ut kl 06.25. Da Halil kom og hentet oss 05.45 i stummende mørke satte han i en lått og sa på gebrokkent norsk: ”Nordmenn er gale…”.

Karane klarte 7 runder denne uka, damene var fornøyd med tre. Vi spillte National, Tat, Faldo både King og Queen, Pines, Dunes og Lykia Links. Likte Lykia og Pines best. Men bevares alle holdt meget god standard. Den eneste minusen er prisen. Green-fee er nok i høyeste laget i forhold til andre destinasjoner som denne kan sammenliknes med!

Cornelia Diamond var det beste all inclusive hotellet vi har vært på. Enig at det var stort. Men en måtte bare bruke tid til å orientere seg. Og hotellet hadde jo ALT. Den overdådige buffeten var kanonbra, men likevel var det en flott variant med ala carte restaurantene. Godt og vellykket råd fra operatøren var å tipse house-keepingen første dagen. Mer forseggjort rengjøring har vi aldri opplevd.

Kan ikke ramse opp mer – alt var TOPP. Og så i november da….

 

Else og Kjell Iversen, Brit Tone og Leif Sigurd Fisketjøn

4-11. november 2011


Me synest DinGolfReise hadde eit fint opplegg med mottaking/avreise frå/til flyplassen i Antalya. Informasjonen me fekk etter ankomst vedr. det me hadde behov for, var og bra. Golfbanane var flotte.
Me budde på Melissa Garden, og henting og bringing til/frå golfbanen var veldig fint for oss og fungerte godt.
Det var for mykje venting og kødanning på golfbanen fordi folk som spelte seint ikkje var flinke å sleppa forbi. Der var ingen banefolk som såg etter dette. Det bør det gjerast noko med.
Me vil nok velja eit anna hotell neste gong. Betjeninga var hyggelege og imøtekommande, men ved å fylla opp hotellet med busslaster med turistar kvar kveld blei det noko preg av turistmaskin. Sidan hotellet og var det dei kalla vinterstengt, fekk me heller ikkje det som var lova i hotellet si annonse.
Me reiser svært gjerne igjen med DinGolfReise.

Helsing
Kristi Moe og Inge Moe
4. – 11 november 2012


Vel hjemme etter nok en tur til Belek. Denne gangen var vi også heldig med været, litt kald vind de første 3 dagene men så ble det helt supert. Alt fungerte helt perfekt og håper at Belka Golf forstår at Halil (den fantastiske sjåføren de har) hvor positiv han er for de. Vi liker oss på Innova og synes at servicen der var ennå bedre etter navneskifte. Skulle vi ønsket oss noe annerledes, ville vi helst ha en dag fri mellom 4 spill, istedenfor 2 dager sammenhengende fri etterpå.En annen sak er at om man ønsker å spille en dag i tillegg så begynner det å koste kanskje mer en det smaker. Vi må ha bil og fant ut at det ble nær kr.1000,- pr- stk for en runde ekstra. Vi håper at vi er i stand til en reise neste år også og det blir med DinGolfReise , for der fungerer alt som det skal.

Med vennlig hilsen

Solveig og Mauri Laine + Odd Raanes og Jorunn Tangen Raanes
1-8. november


Vi sitter med en noe blandet følelse etter turen, jeg oppsummerer raskt:

Vi var ikke fornøyd med hotellet (Cornelia Diamond). At vi endte opp med rom med ‘garden view’ kom som en stor, negativ overraskelse. Vi var ikke klar over at det var et alternativ, vi trodde at siden dette skulle være Ultra Luksus, at alle rommene skulle ha fin utsikt og muligheter til å benytte balkongen på ettermiddagen, selv om vi var på skulder av sesongen. Uten et solgløtt etter kl 0700 og med utsikt til inngangspartiet på hotellet var dette en meget stor strek i regningen. Det er noe jeg synes vi burde vært gjort oppmerksom på da vi bestilte.

Videre er vår smak slik at vi fant hotellet ‘tacky’, og vi hørte fra andre vi traff på golfbanene, at de som oss fant hotellet for stort og upersonlig. At vi i dessuten måtte betale ekstra for å slippe å spise i den store, bråkete matsalen var heller ikke noe vi hadde regnet med. Det er mulig dette har vært opplyst et eller annet sted på en hjemmeside, men det var vi ikke klar over. Så hva som da var ‘ultra all inclusive’, skjønner jeg ikke helt. Greit at man kan få Chivas Regal, men når vinvalget til middag kun består av en type hvit og en type rød, var ikke det helt som forventet.

På den positive siden var det meget rent og pent, god service og hyggelig betjening og god mat. Transfer til og fra Faldobanen var også utmerket.

Alle banene vi spilte på var utrolig flotte, så golfen var vi godt fornøyd med. Vi hadde kun å gjøre med Belka Golf på transfer til og fra flyplass og et par av golfbanene, det fungerte helt utmerket og har ingenting å utsette på det.

Alt i alt en grei ferie, alltids mulig vi drar tilbake til Belek og Tyrkia en gang, men ville definitivt valgt et annet hotell.

 

Hilsen Mona Kjølseth og Langgård
29. okt – 5. nov – 2011


Me takker for ei fantastisk golf veka, alt perfekt, transport, hotel (Calista)l og golfbanene.

Mvh
Nils Asbjørn Telle, Egil Sele, Terje Hamre, Hjalmar Skomsvol, Arthur Hagenes, Harald Fjell, Bjørn Fjeld, Jan Kåre Mathiasen

22-29. oktober 2011


Vi hadde en topp tur hvor alt i utgangspunktet fungerte 100%
Imponerende resort. (Cornelia Diamond)
Man skal være ekstremt bortskjemt dersom man ikke var fornøyd med dette stedet.
Sarah og de andre i Belka gjorde gjorde ikke intrykket dårligere. Flott service.

Et par hjertesukk.
Det eneste vi var litt misfornøyde med var at det ble 3 runder på rad på Faldo og at de som
kun spilte tre runder av oss ( våre koner) kun fikk spille denne banen.
En sløyfe var også stengt så variasjonen ble liten. I tillegg var den ene sløyfen svært uklippet og greenene
uvanlig langhåret i forhold til «normal standard» Skuffende.
En annen ting var at det å bestille bord i en av de andre restaurantene på hotellet var klønete men dette kjenner du sikkert til.
Bør faktisk gjøres noe mere fleksibelt.

Petter Dønnestad, Anne Gjertrud Dønnestad, Kjell Arne Øverbø, Wenche Øverbø, Odd Pedersen, Kari Pedersen, Øyvin Gunnar Strand, Eva Strand, Per Finne, Birgit Finne

22-29. oktober 2011


Har vært på Cornelia Diamond for tredje gang og er like fornøyd som tidligere. Valgte 14 dager denne gangen og det har vi ikke angret på. Vet ikke helt hva som var negativt i 14 dager etter 22. september, ikke en gang været kan vi skylde på. Og selv jeg ble tvunget med til Belek denne gangen av kone og venner, ser nemlig egentlig ikke hvorfor jeg skulle forlate anlegget for noe annet enn å spille golf på fine baner, men jeg visste jo at det var mer enn nok å shoppe inne i Belek.
Servicen topp både hos Belka Golf og på hotellet og man blir jo imponert når kelneren ramser opp samtlige lag i Tippeligaen + et par lag til.
Med tanke på en tur med barn og barnebarn studerte vi tilbudet for barn, og noe mer barnevennlig sted skal man nok lete lenge etter. Dog uten at det var for mange barn der.
Avstanden til stranden kan nok synes noe lang, men noe mosjon må man jo få i tillegg til golfen også vi som ikke er med på alle tilbudene på hotellet.
Vi kommer definitivt tilbake neste år, og at Belka golf stiller opp for oss som de gjør medfører at reisen blir bestilt gjennom dere også for neste år.
Med vennlig golf-hilsen

Jan Lauritz Stub og Hanne Holst Stub, Annie Braseth og Atle Roll-Mathiessen

22/9-6/10-2011


Etter at min kamerat, Birger, og jeg i september hadde fått mer enn nok av regn og ufyseligheter, tok vi kontakt med Roger, som meget raskt klarerte oss for avgang den 22. september til Belek igjen, og Sueno hotell. Da vi ankom, denne gangen med Thomas Cook Reiser om kvelden, sto hele himmelen i flammer av lyn, og vi tenkte … nå har f..skapet fulgt oss hit. Men neida – 7 dager med fantastisk vær, 33 i luft og 24 i havet alle dagene. Det var faktisk slik at vi valgte buggy hver runde, såååå varmt var det (flott unnskyldning, ikke sant?).

Dessverre var den ene banen, The Dunes, stengt hele tiden, og det skapte litt trøbbel for spill på The Pines – tregt spill, men heldigvis har de begynt med Course Marshall, så det hjalp. Men det var en liten skuffelse!

Oppholdet på Sueno er helt greit – halvpensjon denne gangen. Eneste vi opplevde som negativt var at det ble spilt til dels meget høy techno-musikk på stranden, og snittalder var vel 60+. Jeg frembragte en høflig klage til hotellet om det, samt om en «lapskaus» av musikk i lobbyen på kvelden (flott, «live» pianomusikk for oss som husker hvordan en melodi høres ut, discomusikk fra underetasjen, samt «box-music» fra baren). Alt dette SAMTIDIG.

Til hotellets store ros, må jeg fortelle at EN dag etter hjemkomst ringte de og sa de hadde lest min klage, og at de skulle gjøre noe med det 🙂 Ikke dårlig – så får vi se!

Neste tur blir i november – følger med på byggingen av leiligheten min i BelekPark! Anbefales.

vennlig hilsen
Terje Ruud Johnsen + Birger Sinding-Larsen
22-29. september


Vi hadde god erfaring med DinGolfReise og Roger Lode fra fjorårets tur og ville derfor benytte oss av det samme opplegget igjen.

Vi bestilte fem dagers tur med avreise fra Norge 20 oktober 2011. Vi ble møtt av den samme hyggelige mannen fra Belka Golf når vi ankom Antalya flyplass.

DinGolfReise hadde flyttet oss til et utrolig bra hotell som het Sun Zeynep Golf, de hadde jo også ordnet med starttider på fem forskjellige baner. Vi spilte Kaya Eagles, Pines, Dunes, Lykia Links og Nobilis.

Alle banene holdt utrolig høy standard og Belka Golf var som alltid presise med oppmøte.

Vi kan på det varmeste anbefale både hotellet og DinGolfReise hvis dere har tenkt dere til Tyrkia for å spille golf.

Vil med dette takke for nok en strålende tur til Belek.

 

Med vennlig hilsen

Håvard Grønberg og Vidar Esperum
20-25. oktober 2011


Vi var tre karer som ønsket oss en sydentur som inneholdt golf. Det fikk vi til de grader!

Det hele startet med mail og telefonsamtaler med «DinGolfReise» og vi fikk tilpasset den slik vi ønsket. Store plusser for servicen.
Når vi endelig kom oss avgårde og landet i Tyrkia ble vi motatt av en hyggelig kar fra Belka golf som tok oss til hotellet der vi møtte vår kontaktperson i Belka golf.
Der fikk vi den informasjonen vi trengte og dem var veldig service instilte på å ordne avtaler/arrangement utover det som allerede var klart fra før.

Hotellet Cornelia Diamond m/all inclusive, var helt fantastisk og gjorde opplevelsen til bedre enn forventet.
Veldig imøtekommende og hyggeligt personell som gjør det som trengs for at du skal føle deg litt mer enn det du kanskje er til daglig.

I pakken våres hadde vi 4 greenfees: Pines, Dunes og Faldo x2. I tillegg kjøpte vi en ekstra greenfee på Pasha.
Kort sagt, banene var helt «konge».
Vi fikk alle den opplevelsen «at her skal vi igjen!»

mvh Egil Hobberstad, Glenn Undheim og Espen Skrettingland

3-10. september 2011


Vi har hatt et helt supert opphold med start fra å bli hentet på flyplassen i Antalya av en veldig hyggelig fyr. Så bar det til hotellet (Sueno) der vi ble møtt av et service innstillt personale som hjalp oss med alt og vi ble vartet opp med mat og drikke selv om vi kom sent.

Golfen har vært helt super på to flotte baner (Dunes og Pines) som vi kunne spille så mye vi ville på i løpet av de 14 dagene vi har vært der.

Servicen har vært helt topp.

Vi har bare positivt å si om vårt opphold i Belek.

 

MVH

Lisbet T Haugen + Flemming Haugen, Terje Lindberg, Camilla Haugen

16-30. JUNI 2011


Hei, og takk for et meget bra opplegg.

Det hele startet med en eksepsjonell service forståelse fra DinGolfReise (Roger).

De organiserte det hele for oss med å finne den beste (og billigste) ruten for oss, booke og klargjøre alt av golfspill, Sueno golf hotell etc.

Alt gikk knirkefritt og vi kan anbefale DinGolfReise på det varmeste.

De har skjønt begrepet full-service, og bør være en ledestjerne for andre som jobber med golfreiser.

 

Mvh

Tore Nesheim + Erik Windahl Olsen og Geir Myhre

1 JUNI-8 JUNI Belek


Dette var vår 3. tur til Belek i løpet av 2 ½ år, den andre med Din Golfreise og da den andre på Cornelia Diamond. De to første reisene har vært på 2 uker og det har vi følt har blitt litt lenge, så denne gangen valgte vi kun 1 ukes tur. Jeg tror vi begge syntes det gikk litt fort, så den neste blir kanskje en mellomting. Man blir rett og slett bortskjemt ved å reise på denne måten. Da vi reise 26. mai og med retur 2. juni var det god plass på flyet til Norwegian, overraskende god benplass og i tillegg en del ledige seter som gjorde at vi satt med et ledig sete mellom oss J. Og det å bli hentet på flyplassen av ”privatsjåfør”, gir et preg av luksus allerede der. Vi visste jo hva som ventet oss på Cornelia Diamond, men det er alltid spennende å se hvor man får rom. Innsjekkingen ble som i fjor foretatt av representanten fra Belka, mens vi ble servert noe kaldt å drikke. Bagasjen ble fraktet til vårt rom, men så fikk vi en liten nedtur. To damer på 50 ønsker ikke dobbeltseng. Det ble meldt med en gang og rommet ble endret. Vi fikk rom i 6. et. med panoramautsikt. Helt fantastisk J!

 

Vi spilte golf 4 dager, 2 på Dunes og 2 på Faldo. De 2 dagene vi skulle til Dunes ble vi hentet av Belka Golf ca. 1 time før og vi ringte da vi var ferdige med å spille og ble hentet igjen ca. 5 min. senere. Alt fungerte optimalt. Servicen fra Belka kunne ikke vært bedre.

 

Vi stortrives på Cornelia Diamond og syntes det er veldig god service. For oss som ikke skulle reise før om kvelden, så var hotellet til fri benyttelse selv etter utsjekking kl. 12 – også all inclusive. Det eneste vi syntes ble litt håpløst, det var dusjforholdene i SPA-avdelingen ved avreise. Det er kun 2 dusjer i en veldig liten garderobe som er til disposisjon. Nå var det ikke så mange som hadde avreise samtidig med oss heldigvis, men det er et problem på et så stort hotell. Man har tross alt behov for en dusj og å få stelt seg etter en dag på golfbanen og stranda, før hjemreise.

Vi er igjen storfornøyd med vår golfferie og kommer tilbake.

Mvh

Torild Gustavsen og Sissel Hansen

26. mai – 2. juni – 2011


Me var 22 mann frå Jæren Golfklubb si senior gruppa som hadde ei vekes tur. 18 mai – 26 mai 2011

Det var eit fantastisk opplegg. Fly frå Sola direkte til Antalya på berre 4 timar og ein halvtimes kjøring til Belek og hotellet vårt Sueno Golf Club. og tenk så var me i paradis.

På flyplassen vart me motekne av Sara (DinGolfReise sin representant i Tyrkia)
Ho ga oss god informasjon, og var vores hjelpedame under heile turen. Me var godt fornøgde med henne.

Hotellet, maten, drikka og golfbanane var ein draum.
Med alt inkludert i prisen (som var utruligt billigt) kunne me både spela golf, drikka og eta heile dagen lang,
Sara tok oss med på ein tur til Side, der me først var innom ein skinfabrikk, og mange kjøpte seg flotte jakker. I Side var det mykje gamle ruiner å sjå, ein gild tur.

Med 30 grader og sol kvar dag vart det bading i Midelhavet etter golfen, og det var berre herligt.
Mange av oss hadde og Tyrkisk bad, som var ein opplevelse.

Ein fantastisk golftur, den beste til denne tid, (me har vore på 8 turer.)

Helsing Anlaug og Jan Refsnes + Gunvald Løland, Bjørg Jolaug Løland, Svein Tjetland, Solveig Margrete Tjetland, Ådne Hognestad, Solveig Auglend, Olav Pettersen, Liv Bodil Braut Pettersen, Jan Pollestad, Bjørg Pollestad, Audhild Risa, Solfrid Grødem, Ilse Marie Olsen, Gabriel Brunes, Sigmund Brunes, Margunn Sveinsvoll, Egil Refsnes, Ingrid Refsnes, Synneve Else Heskje, Sven Erga

18 mai – 26 mai 2011


Ja takk, vi hadde en veldig fin uke i Belek! Bra hotell (Sueno), god mat og flotte golfbaner.

Kan absolutt anbefales!

Mvh Britt Svartdal + Jan Tore Berg, Håvard Haugen, Hege Hersæther Larsen, Erik Solve Knudsen

12-19. mai 2011


Veldig fornøyd med det aller meste. Både DinGolfReise og Belka har vært meget serviceinstilte synes jeg, ingenting å utsette på arrangørene, golfen var fantastisk (morsomme baner) og hadde fantastisk vær ikke minst.
Sueno er jeg derimot ikke spesielt fornøyd med. Såklart ikke veldig happy med at de ikke hadde en seng til meg første natten, når en reiser for kun en langhelg (kort opphold) blir det litt forstyrrnde og måtte bruke en etteriddag på å bytte hotell etc. Jeg spurte om å få sjekke ut litt seinere på søndag som et plaster på såret men det var blankt nei, fikk ikke engang en time… Synes egentlig de var veldig vanskelige å ha med å gjøre på Sueno, «lugget» egentlig litt hele veien der. Måtte krangle meg til lunch den første dagen etter at jeg var ferdig med den første golf runden men fortsatt ikke hadde fått sjekket inn pga av at jeg var på et annet hotell den første natten (hadde betalt all inclusive men hadde ikke nøkkelkort), måtte også krangle meg til å få betale for mat den siste dagen etter at jeg hadde sjekket ut…. Synes også rommene var hinsides parfymert, men det er kanskje bare jeg som ikke liker det, mange synes sikket det er ok.
Får se om det blir en ny tur til høsten/vinteren, bo på Cornelia som alle skryter av, frister veldig, du hører fra meg da. 🙂
Mvh Tom Skattenborg
14-17. mai 2011


Ja, nå har vi kommet vel hjem etter en herlig ferie. Vi syntes alt var bare bra, hotellet (Cornelia Diamond), mat, baner, og service.

Vi kommer gjerne tilbake igjen på samme sted.

Vennlig hilsen
Bente og Dag Thomassen
8-15. mai 2011


Hei og takk for fin ferie i Portugal.

Kort tilbakemelding:

++ Været.

+++ Banene så vel på Quinta Marinha, Oitavos og Penha Longa var i perfekt stand med feilfrie og hurtige greener. Spesielt ble vi forelsket i Penha Longa, -en perle.

++Fine utflukter til Cascais og Lisboa.

Men:

-Ingen møtte oss på flyplassen ved ankomst sent lørdag 23. april, så vi brukte mye tid på å finne ut hvor ”vår” leiebil var bestilt (viste seg å være Budget).

-Ved ankomst Quinta Marinha (midnatt) ”frarådet” de oss i resepsjonen å ta den leiligeten som var bestilt (og betalt), med begrunnelse ”anleggsarbeid i området”. De hadde i stedet klargjort 2 dobbeltrom på hotellet til oss ”til samme pris”. Greit nok, men litt trangbodd med golfbager og kofferter rundt senga i en hel uke, og intet te-kjøkken, vannkoker eller den private salongen vi hadde planlagt for. (Jeg mistenker at den egentlige grunnen var overbooking av leiligheter).

Dere har skjemt oss bort med 3-4 prikkfri opplegg til Belek tidligere, og vi er totalt sett godt fornøyd med Portugal turen og ikke skremt fra å bruke dere igjen.

Med vennlig hilsen,

Per Chr. Gomnæs + Anja Kaarina Gomnæs, Jan Petter Bådstøløkken, Magnhild Sofie Bådstøløkken

23-30. april 2011


Vi hadde en kjempetur igjen til Belek. (Hotell Melissa Garden)
Dette var tur nummer 2 for oss til dette området, så vi visste sånn passe hva vi gikk til.
Belek skuffet oss ikke denne gang heller, vi spilte 6 forskjellige baner på denne siste turen vi var her, og alle var det meget høy standard på.

Vi er veldig godt fornøyde med opplegget vi hadde med at Belka golf ordnet med transporten til og fra banene vi spilte, kjempe bra! Vi fikk også god informasjon ifra Belka som møtte oss når vi ankom hotellet, med hvilke baner det var i området, med medfølgende “hefte” med info og bilder.

Vi kan egentlig anbefale alle 14 banene i området til andre, for alle er av topp klasse.
De vi likte aller best var National, Montgomerie, Gloria, Sultan, Cornelia og Sueno…men de andre er også meget flotte baner og anlegg.

Vi hadde nok en kjempetur til Belek!

Mvh
Per Arne Edvardsen + Magnus Østebrød
Egersund GK
20-27/4-2011


Kan bekrefte at jeg har hatt et hyggelig opphold og har fått spilt golf på noen veldig fine baner.

Bodde på Cornelia De Lux Resort og et utmerket hotell med god service.

Spilte på følgende baner i nevnte rekkefølge:
– Kaya Eagles
– National
– Faldo x 2
– Pasha
– Dunes

Alle i utmerket stand og med forskjellig karakter så det ble en fin variasjon mellom banene.
Felles for alle er at det var kort avstand fra hotellet til banene. (Max 10 min kjøring)

Det meste fungerte utmerket med ett par (veldig) små unntak.
Kan nevne dem slik at dere er klar over hva som skjedde, uten at det er grunn til noen stor engstelse av den grunn.

Jeg hadde en avtale med Sarah om at når jeg ringte henne etter at jeg var klar til å bli hentet, så skulle sjåføren komme i løpet av max 20 min.
Dette gikk bra alle gangene utenom en, da Sarah fortalte at sjåføren ville være der om 5 min men han ikke dukket opp før etter 45 min.
Sarah tok på seg all skyld for dette og forklarte grunnen.
«Shit happens» så saken ble lagt død der og da.

Belka Golf opererte med opphentingstid på hotellet en time før «tee-off», noen ganger faktisk mindre enn dette.
Personlig finner undertegnede dette lite tilfredstillende da jeg ønsker å være på plass for «innsjekking» senest 75 min før starttiden.
Spesielt når jeg ikke har vært på vedkommende bane før.
Første dagen opplevde jeg derfor at det ble veldig dårlig tid etter «innsjekk» til forberedelser ettersom det i tillegg til «noe sen» ankomst, også var kø for å komme til på driving rangen.
Dette medførte at det ble veldig hektisk med tanke på fremskaffelse av drikke, toalettbesøk etc før start ettersom rangen ikke lå i umiddelbar nærhet av 1.tee.
Jeg kontaktet derfor Sarah og fortalte at jeg ønsket å bli hentet tidligere de neste rundene og dette løste seg uten problemer.

Konklusjon.

Hadde 12 veldig fine dager i Belek.
Er i gang med å legge planer for en ny tur til samme sted neste år, også da med DinGolfReise.no/Belka Golf.
Har allerede anbefalt mine golfvenner å bli med, så tiden vil vise hvor mange vi blir.

Med vennlig hilsen

Robert Gunno
19-30/4-2011


Vi valgte nok en gang og reise med DinGolfReise til Belek og Cornelia Diamond Hotell, vi var på samme sted i 2010 så for oss var dette ett veldig enkelt valg for årets tur.

Sara og ”Speedy” møtte oss selvsagt på flyplassen når vi kom, så alt var ordnet fra første stund. Vi takker så mye for god service fra de begge hele uken.

Vi spilte en runde pr. dag og hadde da valgt banene Faldo, Sueno og Pines for årets tur, golfen var så som så, men banene var i meget god stand. Transporten til og fra banene fungerte utmerket.

Hotellet Cornelia Diamond hadde vel fortjent ett eget kapitel, det er ett hotell med flotte fasiliteter, meget god service, god mat og fine rom. Anbefales på det varmeste.

En i vår gruppe hadde ett uhell og mistet sitt pass der nede, noe som ikke er helt enkelt i Tyrkia. Vi fikk da oppleve hvor viktig det var for oss at vi reiste med DinGolfReise og kunne benytte den lokal kunnskapen de har der nede, uten den hjelpen vi fikk fra Belka Golf v/Sara og DinGolfReise i forbindelse med dette så kunne dette skapt mye større problemer og tatt mye lengre tid og få løst.

En spesiell STOR takk til Sara for all den jobben hun gjorde for og løse dette på beste måte der nede.

 

Vi har hatt ett flott opphold og vi gleder oss alt til neste gang.

 

Hilsen

Geir-Arne Gundersen (16 amatørgolfere fra Kongsberg.)

7-14 april 2011


Hei Roger, det du arrangerer til Belek kan man ikke finne noe feil på.

Jeg har nå snart fått mine golfvenner til å forstå at dette går Spania en høy gang.

Med vennlig hilsen og god påske.

Hilsen Bjørg og Bjørn Flovild.

5-12/4 – 2011


Vi hadde en flott tur med spill på nydelige baner og flott hotell (Cornelia Diamond).

Alt var veldig godt tilrettelagt, og alle stilte opp og var servicevennlige.

Mvh

Bjørn Hagen + Frank Hagen, Erik Gabrielsen, Morten Gabrielsen

5-9. april 2011


Jeg takker for den flotte opplevelsen jeg hadde på min golftur til Belek 31. mars – 7. april 2011.

Selv om jeg reiste alene ble dette en bra og flott tur for meg som en reinkanasjon og rehab. alternativ. etter min Mc ulykke i April 2007. Jeg har forstatt litt problemmer i bena til tider etter ulykken , og i samtale med lege fant jeg ut at dette måtte være et godt alternativ for meg i et av mine rehabeliterings oppfølginger. P.g.av varmen, klimaet, tilrettelegging av opplegget rundt turen der nede, og alle tilbud på Hotellet Cornelia Diamond med spa avd. o.s.v.

Jeg spilte golf på Dunes, Pines og Faldo og ble i den sammenhengen kjent med mange hyggelige Svensker og Dansker. Jeg som reiste alene, traff jo og spillte med ukjente. Men under de forholdene og i den feriemodusene vi alle var i Belek, var ikke det noe problem. jeg ble tatt godt imot og fikk mange nye venner, både på golfbanen og på Hotellet Cornelia Diamond.

Jeg tok kontakt med DinGolfReise Torsdag den 24 om ønske og reise til Bellek og spille golf. Tilbudet på mail kom dagen etter. Torsdag 31 Mars satt jeg på flyet til Belek med all inclusive. Slå den reiseoperatørerer rundt i Landet !

Tilrettelegging av golfoperatøren DinGolfReise med reise og opphold av turen gikk iorden på en ukes varsel. Alt gikk flytende og greit med oppfølging av Bellka Golf ved ankomst, og utover uken der nede. Startider på Europas beste golfbaner og tilrettelegging av transport til og fra golfbaner, gikk smertefritt. Og med tanke på en ukes forvarsel fra meg om ønske og reise. Skjønner jeg jo at DinGolfReise har gjort dette før, og at Bellka Golf er vel respektert og kjent i lokalmiljøet Belek.

Jeg har allerede gjort en avtale med DinGolfReise om å ta en tur til vinteren igjen. Og jeg skal da klart innvitere med meg flere fra min golfklubb Kvinesdal&omegn Golfklubb. Dette må de jo bare få oppleve !

Mvh

Oliver Ågesen
31/3 – 7/4 – 2011


Vi takker for en fin tur.

Hotellet (Cornelia Diamond) var fantastisk, med ditto betjening.

Flotte baner og super service fra Belka Golf som organiserte det hele til presise tider.

Når dere i tillegg klarte å etterkomme og tilpasse våre ønsker om endringer i reiseopplegget, ser vi ingen grunn til å reise noe annet sted, eller med andre operatører når vi skal på golftur neste gang.

Takk for oss

Kristian Pjaaten + Siv Stenersen Pjaaten, Dag Reidar Andersen, Merete Gjerde Andersen

29/3 – 2/4 – 2011


Da er vi dessverre hjemme i Norge igjen etter 7 nydelige dager i Belek.
Bodde på Cornelia Diamond. Ett fantastisk hotell med alt du kan tenke deg av fasiliteter. Veldig god mat og hyggelig betjening

Spilte Carya første dag. Dyrt og veldig skuffende greener. Veldig seint spill så vi måtte spille første sløyfa 2 ganger for å rekke rundt før det ble mørkt.
Brukte 3timer på første 9hull. Helt latterlig og dette må bli bedre. Gjelder egentlig alle banene der nede. Spilte 6 runder og ingen under 5t 20min selv med bil.

Faldo var veldig bra, det samme med Dunes. Fantastisk anlegg med fine treningsforhold og flott hotell med «brygge» og servering.
Tat var også bedre enn sist vi spilte der i 2009. Klubbhuset totalrenovert og banen ganske bra.

Masse skryt til DinGolfReise for veldig bra pakker. Alt fungerte perfekt fra bestilling til vi var hjemme igjen.

Har allerede bestilt ny tur i okt.
Cornelia Diamond da også.

27/3-3/4-2011
Svein Ove Intelhus + John William Dudley, Jan-Erik James Knudsen, Alexander Mythe


Tack før en bra golftur!

Hotell (Cornelia Diamond) och service var fantastisk och golfbanorna var fina.

Ett problem var att det tog alt før lång tid att spela golf, vi låg mellan 5-6 timmar var dag…

 

Mvh Mats Peter Johansson (Pro, Drammen Golfklubb)

25-29. mars 2011


Vi hadde et flott opphold i Belek (Innova).

Tror dere får en grei omtale av baner og opphold i Norsk Golf om en tid.

Dere har svært dyktige medarbeider i Tyrkia som stilte opp for oss til en hver tid.

Med vennlig hilsen

Gunnar Kleppen + Torfinn Moen, Hans Wolfgang Felbinger, Dag Kristoffersen, Christian Ramberg, Sveinung Børte, Jan Wilhelm Lepperød, Halvard Strand, Halvor Kleppen, Hallstein Nilmar Søvik, Olav Berge, Svein Arntsen

24-31/3 – 2011


Angående golfturen til Belek i tyrkia 22-29 mars.

Det var imponerende å se hva tyrkerne hadde fått til der nede i Belek. Jeg har vært flere ganger i Tyrkia tidligere på jobb og kjente derfor landet og kulturen litt, men dette var bra og uten at de selv har en eneste golfspiller på høyt nivå.

For å starte med hotellet Cornelia Diamond så var det førsteklasses. Både rommene, maten, servicen og betjeningen. Og også fasilitetene på hotellet. Selvom vi bare fikk spist i den store restauranten så var det veldig god og variert mat der. Og ingen ble syke. Ølet og den lokale vinen var også godkjent. Selvfølgelig behagelig å ha «all inclusive». Ikke så ofte det skjer.

Golfbanene var det også høy standard på. Vi ble vel enige om at Nick Faldo banen var et strå vassere enn Dunes. Og at Tat var bra men at greenene der var litt tregere. Man bra bane det også. Fordelen med Tat var at den nok var litt mer åpen (bredere fairwayer). Så hverken Faldo-banen eller Dunes var noen lette baner så når man slipper ut så mange mennesker og mange sikkert med høyt hdc. vil det ta lang tid å spille. Det var derfor jeg ringte deg fra Dunes den dagen for når vi ble forskjøvet en halv time bakover visste jeg at vi kanskje ville få problemer med å få spillt ferdig før det ble mørkt. Men det holdt akkurat. Det samme skjedde på Tat. Fire tyrskere tok plassen foran oss (vi skulle spillt etter en gruppe fra Konsvinger/Eda). Og den svenske proen der fortalte oss at han hadde aldri brukte mindre enn seks timer å spille på ettermiddagen på Tat. Fire damer måtte vente tre timer på å få slå ut og flere vi møtte gikk bare av banen fordi det gikk for sakte, så der har tyrkerne en jobb å gjøre.

Belka Golf som er din samarbeidspartner i Belek gjorde en veldig god jobb for oss. Både Sarah og Halil, vår morsomme og hyggelige sjåfør som tok oss rundt jobbet døgnet rundt hadde vi følelsen av. Siden det var høysesong nå og fullt opp med mennesker skal vi ikke klage for mye, men det var et par dager vi måtte vente ekstra lenge etter endt golfrunde. En dag ventet vi tre kvarter på Tat og det var kveld og mørkt og kaldt og vi hadde lite klær. Og en dag på Sueno hvor vi ventet 40 min.

Det eneste vi egentlig var litt skuffet over var at vi ikke fikk spist en kveld på noen av de andre restaurantene på hotellet. Vi prøvde 18.30 som var tiden vi måtte ringe men alle var fulle. Med så mange kontakter som Belka Golf hadde der burde de kanskje klart å bestille et bord for oss på en av restaurantene.

Vi kommer helt sikkert til å reise tilbake til Belek senere for å spille golf.

med hilsen

Svein Erik Furulund, Arne Hole, Knut Berg, Tron Eriksen, Rolf Andersen, Jon-Arvid Fosseie og Liv Fosseie, Ståle Engen og Joron Sagen Engen.

22-29/3-2011


 

Vi har hatt en veldig fin tur.

Folkene fra Belka golf er veldig hyggelige og hjelpsomme.

Hotellet TAT Barcelo er helt greit, er vel nederst på 5 stjerners skalaen, maten litt kjedelig, men ellers veldig bra. Hyggelig betjening og rent.

Med vennlig hilsen

Bjørn Vidar Fjeldstad

17-24/3 – 2011


27 glade golfentusiaster fra Stiklestad golfklubb har hatt en strålende uke i Belek. Stor spredning i alder fra 85 år til 6 mndr., men slik er golf. Passer for alle aldre!

Herlig vær med sommertemperaturer og ikke en sky på himmelen.

Utmerket hotell Innova (tidl. Febeach) med all inclusive. God mat og service med romslige rom av høy standard.

Sara var alltid hjelpsom, blid og smilende. Det samme var sjåføren som fikk tilnavnet «Speedy Gonzales»!

Noe problemer med bookingtider, men dette løste seg greit. På grunn av stort trykk på banene måtte vi starte svært tidlig enkelte dager (mellom kl 06-07), men desto tidligere ferdig med avslapping og soling ved bassengkanten.

Banene var supre og utfordrende. Rikelig med vann og bunkers.Trofeene «Vandre-Kamelen» og «Vandre-Skilpadda» gikk til de verdige vinnere Dagfinn og Vigdis.

En flott tur og arrangement. Stor takk til Dingolfreise, Belka Golf, og våre lokale reiseledere Bodil og Tore Halvorsen.

Dette ga mersmak. Ny golftur til Tyrkias Riviera er på beddingen!

Mvh
Brit og Erik Ellekjær + Tore Halvorsen, Bodil Trulsen, Otto Bull, Kjestin Margaretha Bull, Arnfinn Sund, Bente Waaler, Kjell Eugen Pettersen, Anne Petra Pettersen, Kristian Joon Pettersen, Vigdis Pettersen, Oddbjørn Sjøvold, Marte Mina Sjøvold , Dagfinn Olav Thorsvik, Brita Kleven Thorsvik, Bernt Magne Stornes, Lena Skar, Ben Leander Stornes, Bjørn Karlsen, Karen Elisabeth Karlsen, Erling Sæbø, Tove Sæbø, Alf Berdon Andersen, Svein Hatling, Kirsten Nordgaard Nervik, Odd Sandstad, Finn Erik Solheim

11-18. mars 2011


Reisen kan kort oppsummert sies å være en suksess. Fine baner og bra oppfølgning fra Sara og Belka Golf. Vil klart vurderes til gjentakelse.

Mvh Nicolai Benjamin Dahl + Jonas Drage Støeng, Glenn Aaseby, Frederik Christopher Løberg

7-14. mars 2011


Vi hadde nok en gang en hyggelig golfuke på Cornelia Diamond og 5 runder golf på Faldo og Suene Dunes. Til tross for regn flere dager hadde vi et fantastisk opphold. Banene var i utmerket stand, servicen på hotellet, mat og drikke på ”ultra all inclusive” var fantastisk. Gratis champagne på Faldo før vi startet runden satt oss i god stemning.

Den lokale golfrepresentanten Belka Golf yter glimrende service for shuttle til og fra baner og flyplass. Helt smertefritt og punktlig. En spesiell takk til Sarah og Halil for alltid smilende og hyggelig service. Vi kommer helt klart tilbake.

Med vennlig hilsen/Best regards,

Paal Hanche + Torill Solveig Hanche, Knut Ivar Kristiansen, Berit Kristiansen
21-28. februar 2011


Vi hadde en flott tur, været var ikke helt optimalt, men det er det ikke så lett å gjøre noe med.

Hotellet (Cornelia Diamond) var veldig bra og service upåklagelig.

Sara som møtte oss på flyplassen gjorde en strålende jobb. Hun holdt orden på alt og sviktet ikke på noe. Hun ga oss alle nødvendige tilbakemelding som trengtes.

Om jeg skal ha noe å påpeke så vil det være at dere burde forsøke å sette opp fligter med personen som har noenlunde likt handicap. Vi hadde hele 3 runder med de samme personene som hadde henholdsvis 7 og 9 i handicap, mens vårt ligger på 28. Dette synes vi ikke var optimalt. Det er nå en gang slik at en blir litt påvirket av at en spiller med noen som er mye bedre og tryggere enn en selv.

Mvh. Inglin og Egil Arnesen

19-26. februar 2011

 


Vel hjemme etter 21 fantastiske dager i Belek, hotell Innova (tidl. Febeach).

Vi var særdeles heldige med været, 1 dag med regn og 20 dager med strålende sol. Ved ankomst ble vi møtt av Sarah, et fantastisk menneske, som la alt til rette for oss, kjøring til og fra golfbanene, tee-time og transport til og fra flyplassen. Ved avreise ringte hun oss opp på flyplassen og ønsket oss god tur hjem.

Banene her i Belekområdet er jo meget bra. Vi rakk bare å spille på tre av dem. Tat, National og Dunes. Så flere utfordringer venter til neste år.

Signe og Olav Svendsen Egersund gk.
31/1-2010 – 21/2-2011


Vi hadde det fortreffelig i Belek og Cornelia Diamond 12-19.2 med sol og fint vær med unntak av avreisedagen. Maten var perfekt og mangfoldig. Alle involverte i opplegget inkl. alle i Belka Golf, DinGolfreise og ansatte på hotellet ytte god service. Det skal alle ha ros for!

Men utleveringen av spesialbagasjen på Antalya flyplass var unødvendig kaotisk. Merkelig at en såpass trafikkert flyplass ikke har bedre opplegg for dette. Vi håper Dingolfreise og andre operatører kan utøve litt press her for å få til en bedre løsning ?

Vi spilte “Faldosløyfene” og Pines, flotte baner alle sammen. Neste gang (for det blir det!) har vi lyst til å teste andre baner også!

We’ll be back!

Hilsen
Mai Grete Velta og Eldar Løkseth
12-19. februar 2011


Dette var andre året i Belek.

Terningskast 6 på:

Transport – fra og til flyplassen / til og fra golfbanene, samt all service fra arrangør, betjening og mat. Alt, absolutt alt fungerte helt perfekt, inkludert kjempe service fra Roger selv for arrangering av muligheten jeg fikk for å vise Peg-it scorekortet – link http://www.peg-it.no/

Noen av oss har allerede bestemt oss for Belek neste år.

Hilsen
Bjørn Roness

11-18. februar 2011


Hadde en fantastisk uke 11-18 februar i Belek med golf og hygge på Cornelia Diamond. Vi spilte flere flotte baner feks Faldo, Carya og Lykia. Sommer og sol i februar måned…..helt fantastisk.
Kan ikke få sagt nok hvor vellykket hele opplegget var. Har allerede bestemt oss for å reise ned igjen med Dingolfreise til neste år.

Retter en stor takk til alle de involverte i Belka Golf for kjempe service.
Terningkast 6
We will be back

Mvh
Magne Vorre

11-18. februar


Vi er veldig fornøyd med golf turen til Belek. Vi ønsker å bli med på flere turer. Send oss tilbud.

Hilsen

Jens Anders Westberg og Carl Martin Garder
12-19. februar 2011


Takk for et flott opplegg og en super tur! Med så bra vær som vi hadde ble det hele nesten helt perfekt. Terningkast 5

Noen få minus;
Det var litt kluss på Cornelia golf club (Faldo), hvor vi fikk flere motstridende beskjeder i forhold til hilken bane vi skulle spille den første dagen. Da vi ankom klubbhuset fikk vi beskjed om at vi skulle spille på Kings-banen (det sto sågar skrevet på bag-tagen vi fikk), men da vi passerte starteren på Queens banen fikk vi beskjed av ham om at vi skulle spille der. Vi prøvde å si at de vi skulle spille med ikke var der, men han ville ikke høre – og sendte oss ut på Queens med noen andre enn de vi var satt opp med.
Det hele kunne vært ordnet ved at dere hadde gitt dem deres startlister med alle navnene (som dere hadde gitt oss). Starteren sa nemlig flere ganger at han ikke hadde noen navneliste, på hans lister sto det bare Belka Golf.

Ved ankomst hadde vi problemer med å finne rommet og ble sendt i feil retning av lobbyen av hotellets egne ansatte. Det tok oss totalt 30 minutter å finne rommet, og det var jo lite logisk at rom 5226 lå i 2. etasje….
Vi hadde ønsket oss litt bedre info om hotellets fasiliteter, da det ikke var så enkelt å kommunisere med noen av de ansatte på hotellet som ikke alltid var stødige i engelsk. Det tok noen dager før vi fant ut at vi ikke behøvde å spise buffet ved hvert måltid…

Bortsett fra dette var turen helt topp! Hotellet (Cornelia Diamond) var fantastisk, og faktisk enda bedre enn forventet! Maten var god, betjeningen veldig hjelpsomme (bortsett fra episoden med å finne fram til rommet og enkelte språkproblemer) og det var herlig å slippe å tenke på penger når vi var der.
Neste gang vi kommer, og vi kommer garantert til å reise med dere dit igjen, kjenner vi logistikken på hotellet og vet hva slags tilbud som finnes der – så da vil oppholdet bli enda bedre, dvs tipp topp (og terningkast 6)!

Mvh
Sigbjørn Schou Haugestøl
12-19. februar


Vi har hatt en herlig uke på Cornelia Diamond Hotell. Alt gikk på skinner,informasjonen,hotellet,maten og ikke minst golfen.Oppsatte utslagstider fungerte bra og shuttlebussene gikk til stadighet.Golfskolen var fin,vi klarte ikke å delta så meget, men det var jo vår egen feil.

Dette ga mersmak og vi kommer gjerne igjen. Terningkast 6

Hilsen Marit og Oddvar Næss
11-18. februar 2011


Vel hjemme etter noen fine feriedager med maks flaks hva været angår – faktisk bortimot ca 20 pluss grader hver eneste dag i 9 dager og fine opplevelser på praktfulle golfbaner – sitter vi likevel igjen med litt blandede følelser.

Vi syntes hotellstandarden på Innova var meget bra selv om vi ble fortalt at det var mye finere på de andre hoellene. Rommene var hyggelige, men det var dårlig med skapplass og rom for bagasje, og selv om vi er spreke pensjonister erfarte vi at vi heretter foretrekker/må ha baderom med dusjkabinett (og)/i stedet for badekar (!) så det må vi huske på ved bestilling neste gang – kanskje et poeng for andre godt voksne golfere også. Maten var bra og betjeningen veldig hyggelig bortsett fra de i resepsjonen som til tider opptrådte arrogant.

DinGolfreisers representanter, Nathalie spesielt og Sarah var også veldig hyggelige og hjelpsomme, det samme med «privatsjåførene» våre. Arne, som vi kjenner fra UGK troppet også opp og sørget bl.a for et hyggelig besøk med omvisning på Cornelia og var ellers opptatt av at vi skulle ha det bra.

Vedr. «All inclusive» følte vi oss litt lurt noen ganger – frakt til og fra golfbanen, mat, øl og vin OK, men ellers var drikkevarene noe skvip og alt utenom «pakken» dyrt. På eget iniativ hadde vi et par utflukter til henholdsvis Antalya og Side. Takket været godværet ble det fine opplevelser, men huttetu hvis det hadde vært gråvær – hva skulle vi ha tatt oss til bortsett fra golfing, langt unna både et urbant og/eller sportslige tur miljøe. På hotellet var alt lagt til rette for de tyske gjestene som var i absolutt flertall, kun tyske og tyrkiske aviser og på TV’en var det også kun tyrkisk og tysk språkelige programmer (engelsk var dubbet til tysk).

Summa sumarum hadde vi en både fin og rimelig tur og anbefaler absolutt andre golfentusiaster å oppleve golfparadiset i Belek, gjerne med og i DinGolfreisers regi, samtidig som jeg ville nevne det som vi ikke var helt fornøyde med.

Hjerteligst fra
Jan Bøe og reisefølge

8-17. februar 2011


Et veldig bra opplegg som jeg kan tenke meg å forsøke igjen neste år (Sueno, fri golf). Da regner jeg med at det blir sammen med flere.

At jeg var uheldig denne gang og kolliderte med en kraftig influensa de siste 3-4 dagene gjør ikke opplegget dårligere.

Sarah på Belka Golf gjør en fantastisk jobb tydeligvis.

Håper dere har tilsvarende tilbud neste vinter.

Mvh Kåre Bjelland.
31/1-7/2-2011


Vi var 11 golferer på tur til Belek fra Sandane GK, 15-22. Januar. Vi hadde et fantastisk opphold på Cornelia Diamond med fine(store) rom, fantastisk mat(sammenligna med Febeach, var det mye bedre), gode tilbud for aktiviteter osv.

Vi var også heldige med været, kun en dag i regn, så vi rakk derfor å spille 6 runder golf i fint vær. Vi spilte Faldo, Carya, Lykia Links og Tat. Vi starta ferien med TAT på søndagen, og fra der gjekk det bare oppover. Vi var alle enige i at Tat var den «dårlegaste» bana, mens Faldo, Carya og Lykia var 3 fantastiske baner. Dei fleste av oss pekte seg ut Carya som den aller beste, mens noen falt for linksbanen. (Mye bedre greener på Lykia i år enn i fjor)

Transporten til å fra banene fungerte veldig bra, og Sarah gjorde en veldig bra jobb og var lett tilgjengelig. Sjåføren hadde et fantastisk humør, også et pluss i boken 🙂

Bestillingen gjennom DinGolfreise gikk også smertefritt og anbefales!
Så vi kan anbefale Cornelia Diamond for alle som skal til Belek, og da blir også Carya og Lykia et must! Vi spiller helt sikkert de neste år også 😉
Mvh
Sondre Andenes fra Sandane GK + Karl Erik Utheim, Harald Buene, Sindre Buene, Kjell Arne Jakobsen, Rune Evebø, Didrik Eide, Oddbjørn Vee, Arvid Martin Rygg, Endre Fjellestad

15-22. januar 2011

 


Hei!

Vi er godt fornøyde med turen. Transport og golfbooking med Belka Golf fungerte meget godt. Sarah gjør en meget god jobb med transport, golf booking og også sosialt.

Hotellet (Cornelia Diamond) med sine fasiliteter og service kan sterkt anbefales. Topp rom, stort utvalg i matmenyene og god kvalitet. Bartilbudet er fantastisk og servicegraden høy. Dårlige engelskunnskaper gjør det vanskelig å kommunisere med betjeningen.

Vi gir terningskast 6.

Forslag til informasjoner dere kunne gi kundene:

For førstegangsreisende kan det være greit å vite at spesial baggasje ikke blir levert på transportbelte. Det kunne vært nyttig å vite om gode tannleger, lege, billige og gode butikker for sportsutstyr/klær, bruk av taxi/buss, leiebil og prisnivåer, gode og billige spisesteder, vekslingskurser , tips, osv. 120 Euro tur/retur Side med Belka Golf synes jeg er drøyt selv med 4 personer i bilen.

Hilsen

Odd Willy og Kari Lørstad.

11-25. januar 2011.


Dette svarte absolutt til forventningene, og ja dere har nok ikke hørt det siste fra oss.

Det startet allerede på flyplassen der vi ble hentet av den absolutt sjarmerende og dyktige Sara fra Belka Golf som fulgte oss opp i alle de 14 dagene under oppholdet. Cornelia Diamond var et supert hotell som har det meste du kan ønske. Maten og servitørene var av topp kvalitet.

Av banene vi spilte på var de alle av bra kvalitet, med TAT og Carya som de vi likte best. Er det noe vi ønsker annerledes ved fremtidige besøk var det denne gang litt for mange ganger Faldo.

Mvh

Ingrid & John L Høgh

8-22. januar 2011


Vi er tilbake etter en flott start på året med overraskende godt golfvær i fantastiske omgivelser og drømmebaner. Flott hotell (mat +++) og service både fra hotellets ansatte og Sarah & co.

Det som er helt klart er at her skal vi tilbake – har allerede lovet min golfspillende sønn en tur så snart som mulig. Varierende golfspill kan vi vel ikke skylde på dere?

Takk også for god og personlig oppfølging fra Gunnar og deg i forkant av turen.

Som sagt hyggelig og god oppfølging fra Sarah & co. Eneste er at det opplevdes litt ubehagelig at Sarah i utg.pkt mente at vi skulle betale for ekstra golfspill på Dunes og Pines utover de fire forhåndsbestilte rundene.

Vi er fortsatt usikre på om det er henne eller oss som har misforstått her – men dette ordnet seg på en god måte for oss.

Takk for en flott tur

 

Hilsen Bjørn, Simon og Øyvind Eileraas

1-8. januar 2011


Vi kom til Belek 27/12-2010- 3/1 2011, der sto Sarah og sjåføren Halil og ventet på oss med store smil 🙂
Makan til gjestmilde og vennlige menesker, tror jeg ikke vi har møtt før.

Vi har hatt et fantastisk opphold, og vi har storkost oss hele tiden. Spurte Sarah om riding for vår datter Ida , og med et stort smil skulle hun undersøke dette, dagen etter dro vi på riding noe vi satte stor pris på , proen Gultekin hadde litt tid til overs så han ble med oss for å hjelp oss med det 😉

Nyttårsaften var det ordnet en flott femretters gallamiddag med underholdning.
Må bare få si det igjen at Sarah 🙂 , Gultekin og Halil er flotte mennesker som gjør alt de kan hele tiden for at vi skulle ha ett flott opphold.

Cornelia Diamond er et hotell som bare må oppleves, har jo hvert der 2 ganger på et år så det forteller vel det meste om hva vi mener om det.

Har bare positive minner om oppholdet og vi kommer nok sikkert tilbake 🙂

Mvh
Tor Kristian,Kristine,Ida,Christer,Tove Mette og Jon Hauge
27/12-2010 – 3/1-2011


Golftur til Belek var strålende. Fine golfbaner, Cornelia var et flott hotell med mange muligheter og god service. Været var fint. Så takk for et flott opplegg.

 

Geir Tore Nilsen

25/12-2010 – 1/1-2011