Melia Villaitana

Golfreiser til Melia Villaitana

Firestjerners hotell med to golfbaner i Benidorm, Alicante.

Hotel Meliá Villaitana er et elegant 4-stjerners hotell med moderne fasiliteter og 2 flotte golfbaner. 

Hotellet er lokalisert langs Costa Blanca kysten i Benidorm, Alicante, rundt 40 minutter fra Alicante lufthavn. Alle rom er utstyrt med air condition, minibar, TV og innredet i lys og elegant middelhavsstil. Rommene har utsikt mot enten sjøen, golfbanen, bassenget eller hagen.

Meliá Villaitana har hele 4 spisesteder på området, og serverer alt fra internasjonale- og middelhavsretter til mindre måltider. Her kan du nyte både a la carte måltider og buffet. Besøkende kan også slappe av i hotellets eget SPA-anlegg med massasje og boblebad.

Hotellet tilbyr også et døgnåpent treningssenteret som kan benyttes uten tillegg i prisen, samt fotballbaner og paddle tennis etc…

Meliá Villaitanas golfanlegg består av to golfbaner, Levante og Poniente. Levante er en par 72 bane med vakker utsikt over Costa Blanca og byen Benidorm. Banen har 106 bunkere og 3 innsjøer, som byr på en utfordring for både amatører og mer erfarne spillere. Poniente er en par 62 bane med spektakulær utsikt over sjøen og de nærliggende fjellene. Den består av ti par 3 hull og åtte par 4 hull, og er en spennende og utfordrende bane med 48 bunkere.

Et utvalg utendørsaktiviteter er tilgjengelige kun få kilometer unna hotellet. Dette inkluderer dagsturer til nærliggende byer, sykkelutleie, vannsport, fisking, båtutleie, paragliding, 4 fornøyelsesparker og mye mer. Aktivitetene er ikke organisert av hotellet, men bookes ved henvendelse i resepsjonen.

Kun 5 kilometer unna hotellet ligger kystbyen Benidorm, full av opplevelser. Her kan du slappe av på stranden, rusle en tur i gamlebyen, eller besøke en av byens mange dyreparker og vannland. Byen har også et bredt utvalg av restauranter hvor du kan smake på lokale retter, og gode shoppingmuligheter med både lokale og internasjonale butikkjeder.

Spør oss om golfreiser til Melia Villaitana