Sueno Golf Belek

SUENO GOLF HOTELL – PLASSERT DIREKTE PÅ TO EGNE GOLFBANER!

Sueno Golf er Golfhotell med stor G. To golfbaner Pines og Dunes rett utenfor døren!

Velkommen til Sueno Golf Belek og Sueno Golf Club.

Sueno Golf er et hotel med 174 rom, omgitt av en innsjø, liggenede i hjertet av to 18 hulls championship golf baner designet by PGA Design Company, på ett område på 1.472.000m2. Det er bare 25 km fra Antalya International Airport og 5 km fra Belek turist sentrum og 400 m fra stranden. Kort sagt, du har alt du kan ønske deg for få en perfekt golf-og badeferie!

Forestill deg at du alltid er på golfbanen! Uansett hvor du er i hotellet; på rommet, restaurantene og barene, spasenteret, fitnessenteret, lobbyen – du er omkranset av endeløse greens. Velkommen til Sueno!

Se video fra Sueno og banene Dunes og Pines

Husk at med opphold på Sueno Golf Hotel så er du også gjest på luksushotellet Sueno De Luxe, med fri tilgang til alle fasiliteter / mat / drikke.

 

Hotellet har kun senior rom, som er større enn standardrom, og har utsikt til golfbanene: (disse datoene er i konstant forandring)

7-17. september, 5-18. oktober, 7-18. november, 29-30. november, 28-31. desember  – 2024

5-27. mars, 5-6. april, 3-9. mai – 2025

 

Hotellet er fullt, eller stengt for salg av golfpakker: (disse datoene er i konstant forandring)

11. juni – 29. august, 12-15. september, 19. oktober – 1. november, 8-16. november, 23-28. november – 2024

28. februar – 4. mars, 28. mars – 2025

 

Andre datoer kan ha begrenset tilgjengelighet.


HOTELLET

“Vårt oppdrag er en lek, men en seriøs lek…”

Dette oppdraget starter med å forsikre deg om at du alltid finner noe spesielt på Sueno Golf Hotel. Restauranter, barer, innendørs- og utendørs basseng, spa- og velværesenter, fitness senter, tyrkisk bad, steambad, badstu, massasje enheter, møterom, biljard, driving range, kino, miniklubb, business senter, frisør, fotobutikk….Mulighetene er uendelige, og det fins alltid noe nytt å oppleve!

På restaurantene får du mat fra alle mulige internasjonale kjøkken like gjerne som det tradisjonelle tyrkiske kjøkkenet. I barene kan du nyte det meste, til synet av en fantastisk utsikt over golfbanen… Det fins både innendørs og utendørs oppvarmet basseng på til sammen 360m2 samt ett barnebasseng på 20m2. Den estetiske opplevelsen er viktig og omgivelsene rundt bassengene er naturskjønne og rene.

Miniklubben er åpen på spesielle tider og er for alle barn over 4 år. Er barnet under 4 år kan det benytte tilbudet sammen med en voksen.
Det fins 3 fotballbaner i området, 2 tennisbaner, basketball og volleyball.

Den 300 meter lange driving rangen, har plass til 40 spillere. Det er også muligheter for nærspillstrening. Stor, flott putting green. På rommene finner du satellitt TV, musikk kanaler, telefon og høy hastighets internett tilgang, safeboks, badekar, makeup speil, hårføner og room service. I vårt spa senter kan du komme deg bort fra hverdagens stress eller koble av etter en hard dag på golfbanen. Det er 3 massasje, skjønnhet- og velvære enheter, hud- og kroppspleie, avslapningsområde, badstu, steambad, hamam (tyrkisk bad) og 2 ”shock shower”. Våre profesjonelle massører og terapeuter vil gjøre at du virkelig føler deg fornyet!

Sueno Golf Club er plassert i hotellets hovedbygning for å gi deg best mulig service. Det er designet i henhold til alle dine behov; skap for oppbevaring av golfutstyr, separate garderober med WC og dusj etc. I Pro Shopen finner du alle de beste merkene innenfor golfutstyr og tekstiler, du kan avtale golfleksjoner med en PGA – Pro, leie golf biler, golf utstyr osv.

Smil som varmer i hjertet, delikate smaker, varige vennskap og uforglemmelige øyeblikk som gjør at du aldri vil dra herifra… Dette er bare noe av det du kan oppleve ved Sueno Golf Hotels.

Som gjest på Sueno Golf er du også gjest på luksushotellet Sueno DeLuxe, som ligger rett ved siden av.

Alle fasiliteter, mat og drikke på Sueno DeLuxe er inkludert.

Spør oss om golfreiser til Sueno Golf.