Tilbakemeldinger 2012

Her presenterer vi tilbakemeldinger fra våre gjester fra 2012.

Dette er ment for de som ønsker å finne informasjon om hvordan andre gjester har opplevd forskjellige hotell/destinasjoner. Meldingene er sortert etter dato.

 


 

All transport samt oppfølging fra Belka Golf gikk smertefritt. Været kunne ingen gjøre noe med men det var litt av og på 😉

Når det gjelder Voyage Hotel så var anlegget under stor ombygging. Dette burde vi blitt informert om på forhånd så man kunne ta standpunkt til støy. For det var en ulidelig støy fra klokken 08:00 til enkelte dager helt til klokken 24:00!!!

Vi var 3 som reiste sammen, 2 av oss golfet. Den tredje personen ønsket å gå sammen med oss de siste 9 på Montgomerie en av dagene, men opplevde å bli nektet inngang. Vi hadde blitt fortalt at Voyage var Maxx Royals søsterhotell og at de samarbeidet om golfbanen men vedkommende slapp altså ikke inn på golfbanen, selv med et Belka Golf kort. Litt merkelig synes vi.

Dette er min tredje tur til Belek så jeg vet hva jeg går til. Synes bare jeg ville kommentere disse hendelsene som jeg synes trekker ned opplevelsen.

Med vennlig hilsen Bent Holger Jørgensen

29/12-2012-5/1-2013


Booking og forberedelser fra dere fungerte perfekt. Ingen kommentarer på dette annet enn at vi fikk de info vi trengte, uten opphold.

Reisen: Vi bestilte med avreise fra Oslo GM med Norwegian. Dette fungerte godt, nye fly og greit personell. Da flyet gikk tidlig på morgenen så kunne kanskje Norwegian ha tilbudt en bedre forkost for 4 timers tur, men man får vel det man betaler for. Ellers ingen probler hverken på GM eller på flyplassen i Tyrkia.

Hotellet Cornelia Diamond var flott. God mat og flotte rom. Selvsagt var dette i lavsesong med kun 100- 150 boende, men det meste av service var på plass. De fleste av de ansatte var positive og smilende, selv om vi opplevd at de i resepsjonen nok ønsket å ha «juleferie» i stedet for å hjelpe slitne nordmenn. Dette var vel eneste minus  på hotellet.

Shutle bussen fungerte greit med meget trivelig og hjelpsom sjåfør.

Golfservicen: Sarah og hennes medhjelpere fungerte meget bra. Hun er trivelig og ønsker ærlig  å hjelpe ved behov. Vi ble hentet som avtalt både ved ankomst og hjemreise. Vi hadde bestilt gofsett til bruk her nede. Disse sto ikke til forventningene, da det manglet både driver og en del tyngre jern. Jeg fikk bl.annet en barneputter i min bag. Det var faktisk tydelig at dette ikke var sjekket på forhånd ( køllene var heller ikke rengjort ) – tror nok  de med litt mere proff ambisjoner hadde blitt litt sorry ved mottak av dette utstyret. – ps  vi tar med eget neste gang.

Vi hadde forhåndsbestilt Tee Time på Faldo. En flott bane med gode utfordringer for oss amatører. Flotte medspillere fra flere nasjoner som ga oss fine dager. Selvsagt tøft å starte kl 0900 med 6 grader i lufta, men været ble bedre utover dagen, i hvert fall 4 av dagene. De øvrige regnet det kraftig. – men været kan man jo ikke gjøre noe med.

Totalt sett hadde vi en flott tur, og vi vet vel at vi bør bestille litt tidligere på høsten for å få en enda bedre opplevelse i hvert fall værmessig.

Riktig godt nytt år !

Mvh Svein Magnus Gjønvik og Brit Randi Nytrø Gjønvik

11-18. desember 2012


Booking og forberedelser: Alt på stell her. Ingen løse tråder, noe som også reflekterte store deler av ferien.

Reise: På grunn av tidsrommet vi kunne reise i, ble det Turkish begge veier. Nye fly og god service, selv om engelskkunnskapene til både de i kabin og cockpit til tider var på et minimum. Istanbul ingen lett transfer-flyplass. Hadde 65 min på veien ned. Det holdt akkurat. Lang kø i passkontrollen. Golfbaggene forsvant også på veien ned. Grei service i Antalya, de kom til hotellet natten etter ankomst. Golfen ble derfor ikke skadelidende.

Hotell: Både i forhold til rom, service, , renhold, mat og andre aktiviteter levde Cornelia Diamond opp til forventningene vi hadde etter fjorårets besøk. Det var meget bra. At maten kanskje ble litt ensformig får vi også skylde oss selv for, benyttet oss ikke av de andre restaurantene. God hjelp i forbindelse med at golfbaggene forsvant. Shuttle-bussen til Faldo også bra, selv om vi mener å huske den gikk kontinuerlig i fjor, og ikke hver halve time som nå.

Belka: Sarah og hennes kollegaer virket gjennomført profesjonelle og serviceinnstilte. Kom i all hovedsak da de skulle. Dog opplevde vi at hentetidspunktene til de andre banene var litt vel nære tee-off. Skulle gjerne ønske å ha vært der 50-60 min før start. Én dag var det under halvtimen. De hadde ikke mulighet til å endre dette da vi spurte. Bør nok fremme et ønske om tidligere avhenting på forhånd ved neste anledning. Også noe tull med bookingene de to første dagene. Dag 1 (Carya) ble vi flyttet 18 minutter senere, noe som for øvrig passet utmerket. Dagen etter på Faldo var vi bookingen forsvunnet (lå på feil navn). Både Belka og golfklubben fant ut av hva som var galt raskt, slik at vi kom oss på banen etter en liten forsinkelse.

Golfbanene:

Carya: Veldig bra bane, hvor alt fra treningsområder og –baller samt tees, greens og fairways holdt meget høy standard. Morsom og variert bane med noen skikkelig gode hull. Som i fjor tok imidlertid runden veeeldig lang tid. Ventet nesten før hvert eneste utslag og innspill. Så ingen marshaller på banen. Fem og en halv time er altfor lenge!

Sultan: Minst like god standard som Carya, trolig hakket bedre greener, selv om de var heller vriene. Dessverre var også spilletempoet nesten det samme. Kom akkurat rundt etter å ha stått i kø i fem timer og et kvarter.

Montgomerie: Aldri spilt på så myke greener, kolossal backspinn, i overkant på en del hull. Virket også som de lett blir tråkket opp. Gikk ut tidlig, men spesielt meteren rundt hullene hadde allerede fått nok av spike-merker. Resten av banen holdt veldig god standard, med noen virkelig «høydare» av noen hull. Innspillet på hull ni med vann i forkant og bunker i bakkant huskes godt… Strålende treningsområder også her.

Faldo: Alle sløyfene er varierte og har sine høydepunkter. Kanskje litt ensformige par tre-hull. Greenene var de tregeste av de fire banene vi spilte, men opplevdes ikke som spesielt dårlige likevel. Problemet var imidlertid nedslagsmerkene folk tydeligvis hadde svært dårlig disiplin til å reparere. Noen greener så ut som minefelt. Massevis av «svarte prikker» etter banemannskapene hadde gjort sin jobb med dem. Ingen praktisk betydning, men ikke veldig pent. Rufsete «gresstee» på driving-range (matter hadde kanskje vært like bra) og svært harde/slitte baller. Ingen problemer med å booke runde nr. to på heldagsgreenfee.

Ønsker deg en riktig God Jul og Godt Nytt År.

Vi har nok ikke reist for siste gang med dere.

MVH Per Morten Sødal og Hans Bernhard Sødal

10-17. desember 2012


Vil bare si at det ble en veldig bra gjeng som dro med DinGolfReise ved denne turen. (Cornelia Diamond) En selskapsgolfer som meg fikk kjørt meg, men det var mye og lære blant dyktige golfere som i tillegg hadde bra humor.

Ha en riktig god jul så skal du ikke se bort fra at vi høres ved.

Mvh
Lars Vaagen
8-15. desember 2012


Hadde en fin tur med DinGolfReise til Belek 25.nov. – 9.des.

Hotellet var verdt *****. (Cornelia Diamond)
Spilte annenhver dag på Faldobanen. Den var OK, men anbefaler minst en runde på Carya, som jeg tok ekstra i strålende vær dagen før hjemreise.
Fin temperatur. 15-20•C på dagen, 8-12 på natten. Anbefaler starttid før kl. 1200 pga risiko for mørke!
Drar gjerne flere ganger!

Mvh Gunnar Lund
25.nov. – 9.des 2012


Vi er nå akkurat kommet hjem og har hatt en svært vellykket uke i Belek. Pakken vi ble enige om passet perfekt for oss tre. Takk enda en gang.

Vi valgte å beholde de tre oppsatte flighter og la så til tre treningsøkter i tillegg. For oss var dette en utmerket blanding. King, Queen og Prince forsvarer jo alle Faldos gode rykte, og alt i alt var vi heldige og kom vel ut + – null i baller. Men de piggete buskene der er visst veldig glad i offergaver, da.

Vi ble godt tatt i mot av Sarah og i sin vante tro samlet hun de aktuelle nordmenn til felles middag på dag 2. Dermed oppstod noen nye hyggelige bekjentskaper og alle lot til å trives med dette.

Når det gjelder sammenlikningen mellom Diamond og Calista var vi nok vel så glade for Calista slik dette var for 2 år siden. Men det er nok mest snakk om smag og behag. Vi hadde det storveis og en usannsynlig flaks med været gjorde jo også sitt.

Beste hilsen

Oddvar Bull Tuhus, Reidar Webster og Ingeborg Webster
24/11 – 1/12 . 2012


Høstsjekken 2012 var helt utrolig. Jeg hadde aldri vært i utlandet for å spille golf før, og jeg hadde store forventninger for denne turen, basert på det jeg ble informert om.
Denne turen gikk over alle forventninger. Dette var en tur som må ha vært godt planlagt, alt var tilrettelagt.
Vi hadde 26 grader og skyfri himmel hele turen. Hotellet vi bodde på hadde et helt utrolig treningsanlegg, som bare lå 50-60 meter fra inngangen av hotellet. I tillegg var hotellet plassert mellom to forskjellige baner(dunes og pines).
Sarah som var våres kontaktperson der nede hjalp oss med det vi hadde på hjertet. Hvis vi ønsket ekstra greenfee, så fikset hun det.
Dette er en tur jeg DEFINITIVT kommer til å ta igjen.

Mvh Anders Tengesdal
10-17. november 2012


Det var en helt fantastisk tur for meg som ikke har deltatt før og heller ikke spilt golf i Tyrkia før nå. (Høstsjekken)
Veldig profesjonelt opplegg, alt fungerte 100% fra avgang Gardermoen til ankomst Gardermoen!
Med en utrolig dyktig pro i Gunnar Husveg, med golfbanene «10 skritt fra proshop-en» og et fantastisk Tyrkisk høstvær (bedre enn en norsk sommer!) var det en erfaring som jeg vil anbefale for alle å oppleve!
Hadde jeg ikke hatt golfavtale i Portugal når Vårsjekken går så hadde du nok måtte slite med meg da også, men neste høst vil du få en ny påmelding fra Kongsberg!
Størrelsen på gruppa var ideell, og det var uten unntak en flott samling golfende mennesker!
Igjen, tusen takk for en flott opplevelse, jeg kommer igjen!!
mvh
Sten Stensen
10-17/11-2012


Takk for en fantastisk fin uke i Belek (Høstsjekken), og et veldig nyttig og lærerikt kursopplegg.
Vi stortrivdes og vil helt sikkert komme tilbake.
Vi ønsker dere en fin vinter.

Vh, Marianne Bauger Morck og Christoph Morck
10-17. november 2012


Hei
Det var som vanlig en flott tur (Høstsjekken), og vi koste oss skikkelig!

Håper bare golfen går litt bedre neste gang for vår del.. 🙂
Mvh
Jennie Maria Tora Sjödin og Thomas Hugo Sveberg
10-17/11-2012


Vi bare koste oss.  🙂  (Høstsjekken)

Hilsen Turid Grude og Norunn Bore
10-17. november 2012


Nylig hjemkommet etter et flott opphold med Høstsjekken 2012 på Hotell Sueno, lengter jeg allerede tilbake.
Som ”alenereisende” og med 30,9 i HC var jeg i utgangspunktet litt skeptisk til hva turen måtte bringe, men dette var nok en bekreftelse på at golf er sosialt og inkluderende.
Mine tre medbragte bøker ble liggende i kofferten, og nyttige tips på golfskolen resulterte i at jeg nå må skrive ned mitt HC.
Alt arrangementsmessig med fly, frakt, hotell, mat og golfspill fungerte optimalt.
Vil så absolutt vurdere ny tur i 2013.

Mvh
Claus Mølbach-Thellefsen
10-17. november 2012


Det var kaldt å komme hjem igjen til Bergen og regnværet.

Må si jeg har hatt en super uke i Belek (Høstsjekken) og opplegget dere hadde med instruksjon og teori i passe mengder var glimrende lagt opp.

Gunnar var flink å gi oss de tips vi trengte både i praksis og teoretisk,og det var lett å ta i bruk i praksis under golfrundene og mange av tipsene virket slik at spillingen fungerte bra, hvertfall for min del.

Gruppen var passe stor slik at vi fikk følelsen av å få utbytte av Proen. Har tidligere vært i gruppetrening med Pro hjemme i Bergen hvor det ikke fungerte og var egentlig litt skeptisk før jeg skjønte at dette kom til å bli en kjempebra golfopplæring.

Hotellet (Sueno) var flott , et lite minus i margen over behandlingen vedr All inklusive kortet men det ble veldig mye bedre etter at de fikk beskjed om at det var litt for mye mas om dette.
Det ødela absolutt ikke helhetsinntrykket av turen!

Dere er kjempeflinke til å få oss gjester til å føle oss velkommen og til å trives, tror vi jenter fra Bergen var samstemt i at dette var et topp opplegg.
Blir gjerne med på tur med dere en annen gang og jeg har allerede vært på Facebook og skrytt av dere til mine venner.

Ha en fin førjulstid og lykke til videre med disse turene, dette konseptet var veldig bra.

Med vennlig hilsen

Kari Lambach
10-17/11-2012


Hei!

Vi var gen. svært fornøydt. Flott hotell, riktignok ikke innlosjert på den delen vi hadde bestilt (oppgradert til Zeynep Golf), men det var greit nok. Flotte baner, bra tider. Det gikk noen rykter om at man ikke kom ut når man skulle og at rundene skulle ta meget lang tid, men det gikk greit med starttidene, og vi kom rundt på ca 4,5 timer.

Transporten til og fra flyplassen og til banene gikk greit, men vi fant ut at det var sikrest å ringe (og ikke sende sms) når vi var ferdig med runden.
Vi har ikke vært i Tyrkia før, men en god del andre steder.

Dette fristet til gjentagelse!

Mvh Elisabeth Juvkam og Jørgen Anton Smith
4-11. november 2012


Det var første gang vi benyttet DinGolfReise og første gang golfferie i Tyrkia. Vi er veldig godt fornøyde med vårt 14-dagers opphold på Zeynep Golf. Vi spilte 4 ulike golfbaner med høy standard.

God service, velorganisert transport og vi kommer tilbake!

Med hilsen Annie og Odd-Magne Steffensen

23/10-6/11-2012


Hei, takk for god service vedr turen vår til Belek.

Oppholdet vårt på Calista var godt, sjøen hadde god tempratur.

Golfbanene i Belek er fine, og Belka v/ Sara var  topp. Jeg måtte en tur på hospitalet men følte meg trygg i følge med Sara.

Me kommer nok til å dra til Belek ved DinGolfReise igjen, alt gikk knirkefritt.

Mvh Eli og Gunnar Årsvoll

13/10 – 6/11-2012


Vi hadde et kjempefint opphold. Hotellet (Cornelia Diamond) var flott, men kanskje litt stort. Maten og servicen var helt topp.

Banene vi spilte, TAT og Faldo var flotte, selv om Faldo’s ene sløyfe var stengt og selv om vi ble nektet å kjøre bil på TAT’s ene sløyfe siste dagen. Måtte derfor spille samme 9 hull to ganger.

Det som var litt skuffende var kontakten med Belka Golf. Henting og kjøring fra og til flyplassen gikk greit, men etter det så hadde vi ingen kontakt med representanten. Hun påsto at hun hadde feil mobilnummer til oss, men hun kunne jo ha lagt igjen beskjed på hotellet.

Belek fristet til gjentagelse.

Søss og Tord Skonnord.

25/10-1/11-2012


Hei, vi har hatt en fantastisk tur til Belek, selv om været var så som så, men det kan jo ikke dere gjøre noe med.

Cornelia Diamond var et fantastisk hotell med alt av fasiliteter. Rent og relativt god service. Vi opplevde gjennom hele oppholdet at vår minibar på rommet ikke ble fyllt opp, var det meningen?

Golfanleggene i Belek var fantastiske, vi har vel aldri sett lignende. Belka golf har pick up en time før utslag, noe som er vel knapt, spesielt når bilen som skal hente oss er bort i mot en halvtime forsinket. En siste sak; vi sa i fra helt fra vi bestilte reisen av vi ønsket å leie golfutstyr, dette fordi vi bor i nord-Norge og hadde et opphold i sør før avreise til Tyrkia. De golfsettene vi fikk var utrolig dårlige, settet for dame var en blanding av stål- og grafittskaft, hver kølle av forskjellig merke og en hybrid-driver med 15% gradering, ubrukelig for meg. Golfbagen var en historie for seg selv, ikke en av glidelåsene fungerte og det så ut som om det hadde vært i en vaskemaskin. Settet for mann var likedan, men her var det heller ingen SW. Vi sa i fra til Mustafa om dette, men fikk ingen reaksjon på det. Hvis det er slik at dette er standarden på golfsettene når man reiser med DinGolfReise, bør dere på det sterkeste advare folk mot å reise uten eget sett. Vi hadde trodd at siden både turen, hotellet og golfbanene var så flott, måtte leide golfsett stå i forhold.

Uansett, vi kommer til å benytte oss av DinGolfReise igjen, opplegget var profft og servicen her hjemme helt topp.

Mvh Rita Øygarden

20-27/10-2012


Vi er nå vel tilbake i Norge etter 1 uke i Belek. Vi er 100 % enig at Cornelia Diamond Golfresort og Spa innfridde hva angår hotellstandard, mat i ypperste klasse og Nick Faldo golfbane. Vi var litt uheldig med været men hotellets fasiliteter ga oss en god opplevelse.Så da spiller været liten rolle !

VI KOMMER TILBAKE !

Beste hilsen fra

Astri Dahlstrøm og Tore Gundersen

18-25/10-2012


Hei, vi er tilbake i Norge etter en flott ukestur i Tyrkia/Belek (Zeynep Golf). Fint opplegg fra DinGolfReise, alt gikk på skinner. Flotte baner og sånn passe spill. Ønsker selvfølgelig litt tidligere starttider, men det gjør vel alle. Vi kommer nok til å benytte oss mer av dere. Vi er en gruppe på 12 personer

Så litt som dere ikke har kontroll på. De første dagene med knall vær, nesten for varmt. Dette gikk over til tordenvær som holdt på i mange dager. og en dag med regnvær. Litt vanskelig og best.tider på ala carte. Alt var fullbooket. Vi fikk en dag på den franske som vi gledet oss til, men det var en voldsom nedtur. Snakket med andre som kunne bekrefte det samme.

Med vennlig hilsen

Kjell Øverbø med gruppe

18-25/10-2012


Vi er 12 seniorgolfere fra Hakadal Golfklubb som hadde en fin tur til Belek for 4. året på rad. Tidligere bodde vi på Innova (Feebeach), men i år skulle vi prøve ett annet hotell og vi valgte Zeynep Resort. Det var ett meget bra hotell, med bra standard. Hadde lett adgang til stranda som vi benyttet oss av flittig når vi ikke spilte. Var ikke noe problem med frokost, selv om vi noen ganger var temmelig tidlig oppe.

I år spilte vi på National, Kaya, Pasha, Carya og Dunes. Alle er meget flotte baner, så det er en fryd å spille der. I år fikk vi også med oss finaledagen i Turkish Airlines Word Golf. Det var en opplevelse å se disse store golfstjernene på nært hold.

Når det gjaldt hotellet så synes vi at de var for dårlige til å fylle opp minibaren selv etter å ha blitt lovet det fra resepsjonen. Air kondisjonen fungerte heller ikke. Det tok vi opp, men det ble ikke noe bedre. Det er en fordel at den fungerer når vi på dagtid hadde over 30 +.

Transport til og fra flyplass og fra hotell til golfbanene og retur fungerte bra. Vi hadde også gode hjelpere i Sarah og Olga fra Belka Golfklubb.

Det er store muligheter at vi kommer til å reise til Belek og spille golf også i 2013.

Med vennlig hilsen 12 glade hakadalsgolfere

Kjell Erik Tuhus 11.10-25.10.12


Vi har hatt en meget fin tur, flott hotel (Zeynep Golf) 100% fornøyde m/opphold, mat, drikke, golfrundene og hotellet

Vivi-Ann Marti og Carl Marti, Terje Antonsen og Tove Antonsen

18-23. oktober 2012


Ja nå er vi hjemme igjen. Vi hadde en kjempefin tur med herlig vær hele uka   Vi syntes at pasha golfbana var kjempe bra og likte oss godt der, tat var litt mere rotete. Vi hadde kjempefin beliggenhet på bungalowen (Zeynep Resort), men airkondisjonen der var tragisk… Litt i varmeste laget med over 20 grader om natta. (Klagde på det hver dag..) Å ellers kunne vi tenkt oss et hotell der hvertfall dom i resepsjonen kunne engelsk, vanskelige å komunisere med. Ellers var all inklusive helt perfekt. Helt vilt mye mat til en hver tid.

Mvh Erland Wold Olsen og Barbro Afseth Fredriksen

14-21. oktober 2012


Vi hadde nok en gang en trivelig golftur med DinGolfReise. Calista hadde de fasilitetene som en forbinder med en god golfferie.

Transport til og fra golfbanene fungerte utmerket.

De golfbanene som vi valgte med unntak av TAT var bra, med Monty på topp (fantastiske greener)

På vegne av åtte fornøyde golfere fra Ski GK

Hilde og Roar Skjetne

13-20. oktober 2012


Ååå, vi hadde en fin tur! Tross i hotellbytte, rombytte og hjemreise på nattmårran.

Det store høydepunktet for oss ble dagen på Turkish Airways World Golf Final – spesielt ProAm´en. Det var jo et eventyr å gå der og se på gutta vi ser på TV nesten hver helg nesten hele året. Og det uten at det var så tett med folk. Vi gikk faktisk på fairwayen sammen med Lee Westwood, Rory Mcilroy, Hunter Mahan og Justin Rose. Helt bokstavelig. Fikk tatt masse fine bilder på nært hold. Vidar tok bilde av meg og Hunter Mahan og jeg fikk autografen til Justin Rose. Tiger Woods var det litt værre å komme helt nært… :o)

Vi spilte golf selv tre dager, alle rundene på Faldo. Litt kjipt at den ene sløyfa var stengt slik at vi måtte spille den samme 18-hullsrunden alle dagene. Og på slutten av den siste runden var det masse arbeidsfok på banen – de var begynt med det de gjør om høsten (fjerner gresset på fairway og sår i nytt, ellerno. Det syns jeg de kunne ha venta med når de holdt åpent.) Men det var godt å få spilt i sol og varme. Vi leide buggy denne gangen. Det tror jeg var lurt. Spesielt de to dagene vi hadde tee-off kl 12.00. Litt langt og varmt å gå noen steder for en nedkjølt nordlenning – fra green til neste tee – så det var deilig å kjøre. Og deilig med en øl på klubbhuset etter rundene!

En ting jeg sliter med er shopping i Tyrkia. Enten er jeg ikke dreven nok eller så er de faktisk så innmarie som jeg opplever. Kunne ønske meg å få gå mer i fred og se på ting og tenke og vurdere om jeg vil handle. Tror de ville fått solgt mer da, til meg ihvertfall :o)

Åkkesom: vi hadde en strålende tur. Deilig å bli henta på flyplassen og bli tatt godt rede på av Sarah & co, fint med skyss til og fra TAWGF (betalte selvfølgelig litt for det da) og til og fra Faldo når vi spilte selv.

Hotellet (Cornelia Diamond) er såpass stort at det går an å gjøre noe nytt hver dag. Vi spiste på forskjellige restauranter, gikk på forestilling, spilte bowling, gikk på spa, solte oss og bada i middelhavet.

Ei skikkelig god daglig stund er: nydusja i badekåpe på verandaen etter en aktiv eller lat dag, med en gin&tonic i handa og et lys på bordet, mens mørket senker seg, lysene ute tennes og kveldslivet på hotellet starter. Nydelig!

Vi skal tilbake!

Vennlig hilsen

Marina Hortmann og Vidar Magne Smalås

11-18. oktober 2012


Takker for en fin tur til Tyrkia, kjempe hotell (Zeynep Resort), og veldig god mat.

Vi var et reisefølge på 32 stykker og ALLE var veldig fornøyde.

Vi ble godt mottatt på flyplassen i Tyrkia og representant fra DinGolfReise tok oss trygt med til hotellet der vi fikk info og nattmat, veldig bra. Vi ble og godt informert om alle aktiviteter både på hotellet, og utenfor hotellet.

Takker nok en gang for en vellykket tur;-)

Med vennlig hilsen Geir Ove Salte + 31 andre i reisefølge.

6-13. oktober 2012


Veldig fornøyd med hele opplegget. (Hotell Zeynep Resort) Vil absolutt anbefale andre å bruke dere. Hvis det blir tur til Belek igjen bruker i hvertfall vi dere.

Mvh Mads A. Bodding, Ole Jørgen Berg Farberg, Christer Langstrand, Kenneth Aarsby, Per Anders Grina Midtlie, Martin Eriksen Stenbæk, Terje Anders Berg, Ove Andrè Stensrud Bjørnstad, Kristoffer Mjøs

5-12/10-2012


Da vi nå har reist med DinGolfReise 4 år på rad til Belek, så er det vel vanskelig å si at vi ikke er fornøyd med hele opplegget fra vi sender inn vår bestilling og til vi blir satt av på flyplassen på hjemreisen. Vi er fire par fra Hønefoss som reiser sammen og kombinerer golf og bading på en tid hvor vi antar at klimaet for oss nordboere er på det beste.

Vi bor på Cornelia Diamond og er bare fornøyde alle sammen. Det gjelder jo også å bli kjent med omgivelsene, da klarer man seg også godt uten at Sarah er tilstede hver dag. God mat og godt drikke, god seng og fine golfbaner. Vi utvidet uken med noen dager, selv ble jeg der ytterligere en uke og fikk barn og barnebarn på besøk. Og dermed prøvd flere ypperlige golfbaner.

Og selv om det ikke akkurat er noe barnehotell så var aktivitetstilbudet også for disse av ypperste klasse.

Sjansen for at vi kommer tilbake er så absolutt til stede, selv gleder jeg meg til neste år. For at det blir Belek som blir valgt som turmål da også regner jeg med som rimelig sikkert. Og da skal det mye til for ikke å velge DinGolfReise, de ordner alt.

Med vennlig hilsen

Jan Lauritz Stub, Hanne Holst Stub, Jan Preben Stub, Johanna Maria Kristina Stub, Jan Alexander Stub, Maria Nicoline Stub

18/9 – 4/10 – 2012


Vi hadde en fantasktisk tur og flott opplegg med Belka Golf. De tok godt i vare på oss på alle måter. Hotellet (Sueno) var som i fjor veldig bra men det var mye arbeid på banen som var åpen, noe som var forstyrrende. Den andre banen til hotellet var stengt! Vi kunne (Belka Golf var veldig hjelpsom på det området) valgt andre baner, men det var så «enkelt» å bare spasere til første tee om morgenen for spill.

Vi kommer helt sikkert til å benytte dere ved neste anledning til golfreise og ønsker tilbud på en tur til Portugal i slutten av april 2013….! Vi ønsker «all inclusive» + fri golf på en fin golfresort….!

Med vennlig hilsen

Anne Helen Gundersen, Anniken Herland Simonsen, Linda Susan Bakketeig

23-30. september 2012


Hei og takk for en fin tur til Skottland, Kinross, 17-21 september.

Vi (jeg og min bror) planla denne turen som en gave til min far som ble 50-år i September. Hjelpen jeg fikk fra dere (DinGolfReise) var helt upåklagelig, og uansett hva og når jeg spurte om det, fikk jeg raske og presise svar.

Transporten til hotellet gikk utrolig smertefritt, og sjåføren som dere ordnet med (Bruce) var utrolig hyggelig og behjelpelig.

The Green Hotel, som vi bodde på, var et koselig, «typisk» britisk, hotell i byen Kinross, med veldig hyggelig personale, god mat og bra rom. Utvalget av mat og drikke var også bra, samt prisen på slike «nødvendigheter» var også en fornøyelse 🙂

Hotellet hadde flott beliggenhet i forhold til de 2 golfbaner vi spilte på (ca. 200-300m avstand til første tee og klubbhus). Og ved hjelp av golfbil og godt vær, så spilte vi 2×18 hull (dvs både The Bruce og The Montgomery) både Tirsdag og Onsdag uten problem. Begge baner var fulle av utfordringer og meget spennende baner som kan anbefales, men kan i perioder være ganske våt.

Torsdagen ble brukt til «storby» sightseeing i Edinburgh, da det ble en del nedbør. Dette er også en by som kan anbefales på det varmeste, men som vi erfarte så holdt det ikke med en dag! 🙂

Sitter igjen med meget gode opplevelse etter denne tur, og kan virkelig anbefale stedet/turen for andre.

Mvh

Sverre Asprem, Alexander Asprem og Robert Asprem

17-21. september 2012


Vi har hatt en fantastisk uke på Sueno Hotel i Belek booket via DinGolfReise. God service ved booking, imøtekommende og raske tilbakemelding med det vi lurte på. Klarte å ordne rom på Sueno selvom det i utgangspunktet var fullbooket.

På flyplassen ble vi møtt av DinGolfReises representant i Belek, Sarah. En veldig hyggelig dame som kjørte oss til hotellet og også var innom for å høre at fungerte slik det skulle.

Sueno er et veldig bra hotell, med god service og perfekt beliggenhet for oss golfere. To flotte baner «Pines» og «Dunes» som omkranset hotellet. Velpreparerte og flott baner. Eneste lille minus var at vi fikk ikke booket golfbiler. Det var perfekt å gå runde en på dagen, men dersom vi ville spille to runder pr dag var det ikke lett å få tak i bil. I utgangspunktet kostet en golfbil EUR 25. Den prisen fikk man det for om man booket bil samme dag, men det var aldri ledig bil. Dersom man da ønsket å booke bil dagen før kostet bilden da EUR 50 pr runde. Dette burde vært informert til gjester før avreise. Sueno burde skaffet seg flere biler. Om man ønsker å golfe midt på sommeren blir det nok litt for varmt å gå en runde.

Ellers var alt perfekt, mat, service, beliggenhet, strand, temp, osv. Vi kommer garantert tilbake og turen skal selvfølgelig bookes via DinGolfReise.

Takk for denne gang.

Hilsen Ingeborg Vassøy og Brita Gundersen

9-16. september 2012


Takk vi er svært fornøyd med Portugal-turen. Vi har golfet og surfet, og surfet og golfet. Agenten var svært pålitelig med transport og imøtekommende ved henvendelser om andre ting. Hotellet visste at vi kom. Golfbanene var fine og personalet imøtekommende. Det ble flere golf-runder på oss enn de forhåndsbookede. Eneste lille hake var at det hadde vært kjekt med informasjoln om at golfsko er obligatorisk på golfbanene i Portugal, selv på treningsfeltene. De kjører svært høye leiepriser for sko 🙂

Takk for utmerket tilrettelegging!!

Vennlig hilsen Jorun, Sverre og Magnus

28. juli – 9. august 2012


Da er vi tilbake fra en flott golfferie på Sueno Golf Hotell.

Vi traff en blid representant fra Belka Golf på flyplassen ved navn Sarah som fraktet oss fram til hotellet. Der ble vi godt mottat, av meget hyggelige og imøtekommende ansatte.

Oppholdet for vår del var utmerket. Hotellet hadde “egen” strand som lå gangavstand fra hotellet. Det gikk også transport ditt hvert 10. minutt. Banen var utrolig flott, den var varierende og en fryd for øyet. Maten var også god, men kunne vært noe mer varierende.

Hotellet hadde flotte rom, god service, og egen spa og treningsavdeling.

Vi vil takke for en flott tur, og vi kommer til å bruke DinGolfReise neste gang vi skal på golftur også

Mvh
Bjørn-Christer Hannsen, Marius Brendbekken og Alexander Jansen.

8-15. juni 2012


Vi hadde en forsinket transport, ca. 25 min. til golfbanen en dag, ellers var all transport presis.

Oppholdet på Cornelia Diamond var fantastisk, som forrige gang, rommene, maten, personalet, rengjøring, golfbanene og guiden.
Vi hadde uten problemer klart en uke til.

Dette er ikke siste gang vi er her.

Mvh. John Karl Larsen og Gerd Hilde Kvalheim, Kai Erik Jensen og Turid Kristiansen, Leif Øystein Eriksen og Anne Karin Eriksen, Laila Irene Olsen
5-12. mai 2012


Da er vi hjemme fra ei fantastisk uke på Cornelia Diamond – Vi ble tatt imot av ei smilende Sarah på flyplassen i Antalya som på en meget smidig måte ordnet innsjekking mens vi kunne kose oss med Lunch i restauranten.
Cornelia Diamond kunne by på fantastisk mat og en rekke aktiviteter for oss som ikke spilte golf, Sarah ordnet også med ett eget rom for vår gruppe i hovedrestauranten, noe som skapte en meget god ramme rundt oppholdet da vi kunne gjøre hva vi ville om dagene og samles som en gruppe om kveldene med faglig innhold, gode historier og god mat.
Vi har nå lært at 29 personer uten noe interesse for golf kan storkose seg på golfreise!

Hilsen Kristoffer Valde for Ruta Entreprenør
29. april – 6 mai 2012


Vi hadde en flott tur til Belek.

12 av 16 mulige medlemmer i Mesna Dannede Golfselskab fra Lillehammer deltok på vår 10-års jubileumstur fra lørdag 21.april – tirsdag 24.april.

Vi hadde en fin flytur med Norwegian, og ble tatt imot av blide Sarah fra Belka Golf på flyplassen. Vi fikk lunsj umiddelbart på hotellet mens vi ventet på å sjekke inn på Calista Luxury Resort. Et strålende hotell, og overdådig utvalg av mat og drikke.

Vi hadde sent utslag på Carya ankomstdagen, og det ble en liten nedtur. Spillet var nesten en time forsinket, og siste flight rakk bare 12 hull. Det positive var at vi fikk muligheten til å spille resterende hull kl 0900 neste dag så det ble en fin start på dagen for de som spilte. Kvaliteten på fairwayer og greener var fantastisk bra, alle likte banen veldig godt. 2.dag spilte vi Pasha, meget god service, og flott bane i utmerket stand, det ble en super dag i strålende vær, og med tidvis godt spill fra medlemmene. Eneste bemerkning om banen i negativ forstand, er an den ikke er slopet slik at alle får tildelte slag i henhold til handicap, men det hadde ingen stor betydning for oss. Siste dag spilte vi Pines på Sueno, og det var en høydare. For at de med høyt handicap skulle få en fin opplevelse valgte vi å gå fra blå, i og med at banen er av de lengste vi har spilt. Det var et riktig valg, alle hadde en god dag, og nok engang var værgudene med oss. Personlig synes jeg denne banen var den vanskeligste og mest krevende, men avslutningen mot vannet og hotellet, er grunn nok alene til å velge denne banen for fremtidige reisende.

Vi avsluttet dagen med årsmøte og premieutdeling, ved poolen på Calista, og en bedre middag på hotellet.
På vegne av de øvrige medlemmene vil jeg få takke for den hjelpen og servicen vi har fått gjennom DinGolfReise / Belka, alt var prikkfritt i Belek, og Sarah var alltid tilgjengelig om nødvendig, vi kan anbefale dere på det varmeste til andre golfentusiaster som skal på tur.

PS: Alle medlemmene var enige om at dette var den flotteste opplevelsen hittil av alle våre turer, og beslutningen er tatt. Det blir Belek igjen om to år:

Mvh reiseleder og turneringsvinner! Bjørn Smidesang
21-24. april 2012


Takk for en kjempe flott tur til Skottland 20-23 april.

Var med i en gruppe på 12 personer som satte seg på flyet til Aberdeen fredag morgen, for å utforske nye baner/områder. I utgangspunktet kjente jeg kun 1 av de andre personene som var med på tur, men det var ingen problem. Det var en utrolig gjeng å reise med og alle gikk meget bra sammen.

Hotellet vi sov på var et koselig sted i typisk Britisk stil i byen Kinross, med hyggelig personale, god mat og bra rom. Hotellet (The Green Hotel) hadde flott beliggenhet i forhold til de 2 golfbaner vi spilte på (ca. 100m avstand). Vi spilte vår golf (6 x 18 hull) denne langhelg på 2 stk 18 hull baner, The Bruce og The Montgomery. Begge baner var fulle av utfordringer og meget spennende baner som kan anbefales.

Sitter igjen med meget gode opplevelse etter denne tur, og kan virkelig anbefale stedet/turen for andre.

Bent Magne Andreassen

20-23. april 2012


Har på kort tid hatt oss to turer til Tyrkia en i starten av mars med Gunnar Husveg som golfpro og en nå i april med ett vennepar. Begge turene var helt topp. Det sier jo litt att vi på vei hjem planla dette som fast tradisjon. Tenk å få starte sesongen i varmen på tørre grønne baner og ikke minst med veiledning fra Gunnar som er en utrolig dyktig og behagelig pro.

Første tur bodde vi på Cornelia Diamond og andre tur valgte vi Calista. Begge disse hotellene er topp både innen mat og service.

Begge turene var vi innom og testa ut massasjen de tilbyr……mmmmmmmm kan anbefales. Sier litt att Nina valgt massasje i 6 av

de 7 dagene me var der. Dette er en perfekt ferie for oss som liker golf vellvære og god mat. Den asiatiske restauranten Sakura

på Calista hadde nydelig mat. Det å få spille på denne årstiden i sånn passe temp er supert.

Belka golf leverte nok en gang utrolig god og rask service. Siste dagen på banen var vi ferdig litt over 11 på formiddagen. Mennene

ønsket da en runde til. En rask tlf til Sarah så vips utslag 2 timer etter på Montgomery. Tecekuler ederim arkadas.

Ett tips til andre er å lære seg de mest brukte ordene på Tyrkisk da får du store flotte smil og spesialservice.

Vi kommer til å plage dere flere ganger er eg redd så hold ut. Takk for nok to flotte turer og gule gule.

Vennlig hilsen Brit & Bernt Lerøy

2 – 9. mars og 15 – 22. april


Ja dette var berre ein kanontur. Hotellet (Cornelia Diamond) var topp, forholdene inne på hotellet som , rom, mat og fasiliteter var heilt topp. Einaste å trekke ned var servitørene som var lite oppmerksomme og ikkje brukte augene når du skulle ha servering.

Når det gjelder Belka-golf er det ingenting å utsette på servicen. Vi blei hentet og brakt til hotellet og tilbake på flyplassen. Hentet til og fra golfbanen. Og golfbanene var jo berre supre alle sammen med flotte fairways og greener. Banene som var valgt ut var varierte og flotte. Og personene som vi var i kontakt med var hyggelige og serviceminded.

Neste tur er det eit must å spele Montgomery med fleire…

Dette var berre ein kjempetur!

Helsing Sturla Berg, Roger Kleiva, Jan Terje Bjørnetun, Linda Gildseth, Asbjørn Bjørnetun, Adelheid Anita Norstrand

14-21. april


Jeg må nok dessverre meddele at jeg kommer til å måtte bestille en ny tur i snarlig fremtid, muligens juletiden 🙂
Jeg kom ned på fredag på natten, ble mottat av ei veldig hyggelig ansatt fra Belka Golf. Hadde valgt å ta fri/avklimatisering den første dagen, denne ble derimot benyttet til golftrening på Faldo.

Deretter fulgte 5 dager med bra vær og enda bedre golfspill. Jeg spilte på Faldo, Carya, Tat og Sultan. Alle baner i topp stand. Det toppet seg på Sultan den siste spilledagen.

Jeg valgte denne gangen å reise nedover alene, og det syns jeg er spennende. Jeg har fått spille med gode og artige spillere i fra, Finland, Sverige, England, Sveits og Tyskland.

Jeg anbefaler på det sterkeste å oppleve dette for alle andre, bare bildet som jeg tok 0630 på Sultan Course sier sitt.

 

Fra Sultan Golf Course, Belek
Med hilsen

Trond Ophus, Drammen Golfklubb
13-20. april 2012


Vi hadde et supert opphold i Belek i påsken.  Cornelia Diamond  var et supert hotel, med topp mat og meget god service.

Banene vi spillte var også perfekte Cornelia og Carya!

Liten ripe i lakken kom da vi skulle transporteres tilbake til flyplassen. Ett par ble glemt igjen på sitt hotel,og vi andre  ble kjørt til feil terminal!

Det ordnet seg til slutt, men jeg tror Sarah var littt svett i luggen!

Takk igjen for et kjempe fint opplegg!

Rune Kleiv, Kari Merete Kleiv, Lars Christian Berg, Ingunn Malmedal

4-11. april 2012


Som alltid var oppholdet på Cornelia Diamond topp – benyttet SPA og restaurantene hyppig. Kanskje restaurantene burde fornyes litt?

Belka følger veldig bra opp, men litt tidlig tee-time, på en annen side fikk vi max ut av dagene!

For min del har det blitt vemodig å reise derfra, så jeg har allerede begynt å tenke på neste tur.

Du hører helt sikkert fra meg!

Mvh

Lisbeth Svanes + Odd Johannessen og Karen Platou Johannessen
29. mars – 8. april 2012


Vi var 6 stykker som bestilte en tur gjennom DinGolfReise AS. Etter flere år med turer til Portugal valgte vi denne gangen å reise til Belek, et sted vi ikke hadde vært før.

La det med en gang være sagt: Dette var fantastisk!!

Hotellet Cornelia Diamond er den fullendte luksus med fantastisk service, nydelig mat og drikke, flotte rom og massevis av aktivitetsmuligheter i tillegg til golf.

Vi spilte 3 runder golf i løpet av uken, 2 ganger Faldo og 1 gang Dunes. Dette var flotte baner, selv om Dunes kanskje var ekstra vrien med sine svært kuperte fairways.

Golfoperatøren i Belek var Belka Golf, og de loset oss eksemplarisk gjennom uken, så all ros til dem.

Hvis vi skal nevne noe som var skuffende, så må det være de 6 golfsettene som vi leiet for uken. Disse var av noe variabel standard, men fungert greit nok.

Takk for flott tur! Det kan meget vel hende vi velger samme opplegget neste år!

Thomas Rud, Elin Cederborg, Elin Patricia Nordal, Bjørn Wilhelm Wilhelmsen, Inger Lovise Christensen, Knut Christensen.
25. mars – 1. april 2012


Vi ble positivt overrasket av hotellet, Cornelia Diamond. Det var luksus og trivsel på høyt nivå!
Golfbanene var bra, og vi koste oss hele uken.
Det er nesten så vi ser fram til neste vinter, og ny tur til Belek  🙂
Jennie Sjødin & Thomas Sveberg

24-31. mars 2012


Her kommer en liten tilbakemelding fra 8 meget godt fornøyde amatørgolfere.

Steinar Undheim fortjener blomster og ros for positiv holdning fra første kontakt, med fleksibel innstilling mens vi var i beslutningsfasen, med gode og varierte starttidspunkter på spilledagene, og med hyggelige svar på spørsmål nesten helt fram til avreise.

God informasjon tilsendt og bla ryddig faktura.
Flyreise og flyselskap helt ok (TAP). Bra service om bord og uproblematisk med golfbagger.

Meget god tilbringertjeneste fra/til flyplass. Presis, pluss serviceinnstilte og entusiastiske sjåfører.

Veldig bra hotell (Quinta da Marinha). Gode rom, og maten ok til vårt formål, pluss gode muligheter i nærheten (Cascais og Estoril) hvis vi ønsket andre spisealternativer. Det mest imponerende ved hotellet var imøtekommenheten og serviceinnstillingen spesielt i resepsjonen. De bisto med generelle orienteringer, anbefalinger på alternative spisesteder, foreslo og ordnet med en ettermiddagstur bla til Sintra, bestilte taxier, sørget for rask shutlle-transport til banen, og sendte til og med en liten ”nattfrokost” med oss siste dagen pga tidlig avreise.

Vi følte at de hele tiden interesserte seg for oss. Særdeles bra.

En mindre, men likevel uheldig, episode på hotellet var at en av våre mener bestemt at det ble tatt en parfymeartikkel ved stell på rommet. Selve gjenstanden av mindre verdi, men utrivelig i seg selv. På vår henvendelse ble dette tatt meget seriøst av hotellets ledelse, og vi følte også i denne sammenheng å bli ivaretatt.

Golfbanen helt ok, god service og positiv betjening. Selvfølgelig litt tett mellom flightene (8 minutter), som førte til at det ble noe venting, men slik er det jo bare…

2 ørsmå negative detaljer til slutt (slik at det blir bare 98 %):

·         Drivingrangen var stort sett hele tiden fullbooket av store reiseselskap for interne treninger til sine deltagere.

·         Det var ikke mulig (verken på banen eller på drivingrangen) å få kjøpt/leid golfkøller. En av våre ødela første dagen driveren sin, og ønsket å kjøpe/leie en ny under oppholdet. Det var ikke mulig, vi ble anbefalt en golfbutikk en god taxitur unna.

Men disse 2 siste små siste minusene ødelegger på ingen måte vår totale opplevelse av at fra start til mål var denne turen meget bra. Vi har planer om å dra på nye turer (i alle fall om 2 år…), og det er slettes ikke usannsynlig at vi kontakter dere igjen…

På vegne av 8 fornøyde kunder

Mvh
Jørgen Jeksrud + Grethe Jeksrud, Kari Frøystad, Jon Treider Frøystad, Berit Høilo Alvim, Magne Alvim, Randi Johannessen, Svein Johannessen
21-27. mars 2012


Vi har bare positive tilbakemelding på vårt opphold i leiligheten på CAMPO REAL (Portugal).

Betjeningen på hotellet var veldig serviceinnstilt, og maten var utmerket.

Golfopplevelsen var også bra, med fine spilleforhold.

Det eneste vi hadde å utsette, var at proshopen hadde for liten «buffer» med tanke på når de forventet golfbiler inn igjen.

Vi forhåndsbooket golfbiler, men to av dagene, var det ikke ledig bil til oss ved starttidspunkt.

Alt i alt, en veldig positiv opplevelse, og underbygger at DinGolfReise.no absolutt kan sine saker med å velge ut destinasjoner det er verdt å besøke.

 

Frank Skauen, Audun Pettersen, Torgny Andersen.

14-19. mars 2012


Vi hadde ein gild tur til Belek frå   02.03.12 – 09.03.12! Deltakarane var 9 frå Jæren golfklubb og 1 frå Ogna golfklubb, som reiste med vår felles pro Gunnar Husveg.
Vi drog frå Haugesund rett før kl 22 om kvelden, og landa i Antalya i fire tida om natta, der vi vart henta av ei blid ung dame frå Belka.
Dei fleste tok det med ro dagen etter, og orienterte seg på hotellet. Om ettermiddagen hadde vi treningstur på driving – rangen  og puttingbanen på Faldo. To av oss hadde vore her før, og spelte ein 18 hols runde golf på Faldo frå kl 12:00.

I pakken låg det inne 3 flightar på Faldo og ein på Tat, og så kunne dei som ville tinga flightar på dei ”spelefrie” dagane. Banane var flotte å spela på.
Gruppa vart delte i tre, og deltakarane som spelte saman vart grupperte om frå kvar gong, slik at vi fekk spele med dei fleste på turen, og slik at alle fekk spele ein gong med Gunnar. Han kunne då gje råd undervegs, om ein ville ha det. I tillegg starta vi kvar golfrunde med oppvarming på driving – rangen og puttingbanen, der vi òg kunne få korrigeringar og gode råd. Dette fungerte svært bra!

Til middagsmåltidet om kvelden var vi samla på eit eige rom, og der det kvar kveld var minst 2-3 frå Belka som var til stades, og som vi kunne koma til med eventuelle spørsmål eller problem av nokon art. Personane, med Sara i spissen, var svært hjelpsame med å leggja alt til rette for oss.
Vi vart òg godt samansveisa som gruppe, og fortsette kvelden saman i baren, eventuelt  karroke eller nattklubben.

Å bu på Cornelia Diamond er ei oppleving i seg sjølv! Herleg mat, gild og betjening som gir god service.

Elles sette eg pris på at det var sol i mesteparten av opphaldet. Den siste dagen som vi spelte, var det vindstille og 20-21 grader . Herleg! På tysdagen var vi uheldige og fekk kraftig regn, då vi spelte på Tat. Vår gruppe gav oss etter 9 hol, for vi var våte og stive, (2-3 av oss i golf-bil), mens dei som gjekk, og var godt kledde, gjekk det bra med. Sola skein att etter halvspelt runde.
Alt i alt ein svært gild tur som eg er glad for at eg deltok på! Gunnar er ein roleg og god reiseledar som ikkje lagar/framprovoserar stress av noko slag.

2-9. mars 2012

Astrid Obrestad


Vi hadde en særdeles hyggelig tur til Belek og Cornelia Diamond 25.02.12 – 03.03.12.
Det å bli hentet på flyplassen, få informasjon av Sarah underveis til hotellet og champagne når vi ankom Cornelia Diamond, mens alt det formelle med innsjekking etc bare ble ordnet, er jo en fin start på ferien.
Vi spilte tre baner: National, Cornelia (Faldo) og Carya. Alle banene var i meget god stand, og vi kunne ihvertfall ikke skylde på noe der for evt. dårlige scorer. Av de tre rangerer jeg Carya høyest. Det er rett og slett en praktbane. Faldo er også en flott bane. Den ligger helt ved hotellet. Her kan man spille tre forskjellige varianter av de tre 9-hulls sløyfene; Kings course, Queens course og Prince course.
Noe med det beste, etter min smak, er å sette seg ned med en pils etter runden og kikke på de som kommer inn på hull 18. Det er det mulighet for på alle de tre banene vi spilte. Den beste utsikten i så måte har man kanskje på National, …-men pilsen er god overalt.
Dog en liten advarsel: Ikke kjøp deg en konjakk i gledesrusen etter en god runde, eller som trøst etter en dårlig, på Faldo. Spør ihvertfall om prisen først. Vi gjorde ikke det… Den kosta 15 euro (!) -pr stk.

Denne gangen la vi turen i vintersesongen og mye av det som var åpent/i drift på hotellet sist vi var der (oktober) var stengt nå.
Men hva gjør vel det når det finnes så mye likevel. Maten er jo et eventyr! Man kan velge mellom buffet, eller ala carte. Vi gjorde begge deler. Det vil si at vi spiste middag på 4 forskjellige restauranter den uka vi var der. Og så spilte vi Bowling. Og var på diverse barer. Vi sang til og med Karaoke!
Og, ikke minst; vi var på Spa. Det var deilig. Skulle gjerne gjort det hver dag, men det kosta jo litt…

En dag dro vi inn til Belek-byen. Det var en besynderlig opplevelse. Byen er svært preget av å være et relativt nytt turistsenter, og butikkpersonalet hadde ikke lært seg hvordan vi vestlige/skandinaviske ønsker å bli behandlet. De er altfor pågående, og så gir de seg jo ikke. Vi måtte omtrent kjempe oss ut av noen av butikkene. Vi prøvde å gjøre det med et smil, men det holdt hardt her og der. Men det skal sies, det var noen hederlige unntak.
En kveld hadde vi middag med vår kontakt Sarah. Vi fortalte henne vår butikkopplevelse, og hun nikket og forsto hva vi mente. Hun foreslo at vi dro til deres Proshop og lovet at vi skulle bli behandlet bra. Vi så gjorde. Og forventningene ble innfridd. Prisene er ikke svært lave, men her var det hyggelig, kompetansen og servicenivået var meget bra. Der ble det omsetning.

Alt i alt hadde vi en strålende tur. Og vi har allerede bestemt oss for å dra tilbake. Været var ikke det beste, vi hadde nedi 2 grader en morgen, og vi fikk regn og torden..
Men det å få alt servert på sølvfat (forhåndsbetalt sølvfat) er helt herlig og anbefales veldig.
Vi koste oss på golftur og fikk så mye mer enn det.

Vennlig hilsen
Marina Hortman, Vidar Smalås og Lajla Hortman

25.02.12 – 03.03.12


God dag.

En kompis og jeg reise gjennom dere til Quinta Da Marinha, Portugal 19-26 februar. Vi ankom Lisboa sent søndag kveld, vi ble møtt av en av deres sammarbeidere i Portugal, som kjørte oss direkte til området vi skulle bo på. Siden vi var her sist (2009) hadde de rukket å bygge opp et luksushotell med en del tilhørende villaer, og vi var så heldige at vi fikk oppgradere til en av disse mot en liten sum ekstra i døgnet. Noe vi var veldig fornøyd med. Vi bodde helt topp og spilte minimun 18 hull hver dag, pluss fysisk og teknikktrening etterpå.

Noe som var en liten strek i regningen var at de nylig hadde «luftet» greenene da vi kom. Så det ble mye hopp og sprett og vi fikk dermed ikke maksimalt ut av puttingtreningen. Men som plaster på såret tror jeg vi talte to skyer i løpet av de dagene vi var der. Shorts og t-skjorte hver dag var absolutt et pluss.

Klokken 06.30, siste dagen, ble vi igjen hentet av en av deres sammarbeidspartnere der nede, som kjørte oss til flyplassen. Det skal sies at begge sjåførene var veldig hjelpsomme og hyggelige.

Alt i alt var vi veldig fornøyde med turen, og det er ikke umulig vi velger dette reisemålet igjen ved senere anledninger.

Jeg mottar gjerne tilbud på golfpakker fra dere videre fremover 🙂

Tusen takk for hjelpen. Ønsker dere en knall golfsesong i Norge.

Med vennlig hilsen Erik R. Kløvstad

19-26. februar 2012


Vi var en gruppe på 4 som reiste med DinGolfReise til Belek i slutten av Februar. Vi bodde på Cornelia Diamond (all-inclusive) og spilte Pines, Dunes, National, Carya og 3 runder på Faldo.

 

Alle banene i Belek er veldig fine, men favoritten blandt disse ble nok Carya. I tillegg til å være i veldig god stand og en fryd for øyet er den utfordrende for gode spillere, og for oss vanlig dødelige som ikke alltid finner fairway’en er den tilgivende og man finner som regel ballen selv om man ikke er snor-rett fra tee. Treningsområdet på Carya er ekstremt bra, og selv om Faldo også har et veldig bra treningsområde er nok Carya hakket hvassere. National var den klart vanskeligste av disse banene med smalere fairways og mer trøbbel hvis man bommer på disse.

Belka Golf står for alt det praktiske i Belek, og dette fungerte veldig bra. De møtte oss på flyplassen, sørget for innsjekking på hotellet og alt av logistikk hele uken (med unntak av hotellet<->Faldo hvor det går shuttle-buss hele dagen). De møtte alltid opp til avtalt tid på morgenen, og etter runden var det bare å ringe dem så var de på plass innen 5-10 minutter for transport tilbake til hotellet. Vi trengte også transport til sentrum en dag, og da var det bare å ringe Belka så var de på plass med en gang. Veldig hyggelige og hjelpsomme folk!

Hotellet er veldig fint med store rom (vi hadde singel-rom som jeg antar var omtrent 35kvm), og servicen fra alle ansatte var upåklagelig. Maten er bra, men skal man være der mer enn 1 uke er det sikkert lurt å benytte seg av noe annet enn buffeten hver dag da det er mye det samme som går igjen.

Dette var 8. året denne gruppa var på golf-tur (2. gang i Belek), men første gangen vi benyttet et reisebyrå. Det blir ikke siste! Fra første kontakt har DinGolfReise vært ryddige og hjelpsomme, og jeg har ingen problemer med å anbefale dem på det sterkeste.

 

Mvh  Tore Richard Andreassen, Vegard Andreas Haugen, Tor-Anders Hanssen og Lasse Paulsen.

18-25. februar 2012


Vi vil gjerne takke DinGolfReise for utmerket service i forbindelse med den årlige golfferien. Flotte golfbaner og fint hotell (Cornelia Diamond) i kombinasjon med den beste servicen ble dette en fantastisk uke. Takk til dere og vi sees neste år!

Mvh
Lasse Paulsen

18-25. februar 2012


Hei, og takker for et fantastisk opplegg 🙂
Vi valgte for andre året på rad, Cornelia Diamond og er som tidligere år kjempefornøyde. Har bare positive ting å si om hotellet, og personellet i resepsjonen var hyggelige og veldig hjelpsomme hele uken. I år spilte vi Carya, Faldo, Pines og Sultan. Som tidligere sitter vi igjen med det beste helhetsinntrykket av Carya, selv om Sultan(ny for oss i år) var en kjempebra bane. Uten tvil den banen med best kvalitet!
Litt småskuffet over Pines, mens Faldo holder en fantastisk standard på alle sine 27 hull.

Eneste problemet vi opplevde denne uken var da vi ankom Sultan halv 7 om morningen, og proshoppen enda ikke var åpnet(noe som førte til at vi måtte vente utenfor porten i 20 minutter). Ikke noe stort problem.
En annen liten ting, som vi opplevde annerledes første året, var at skyssen til og fra golfbanen ikke kunne tas i 2 runder den ene dagen noen av oss ville spille en runde til. Det endte i en taxi-tur…

Men uansett, vi har hatt et fantastisk opphold i år også, og Sarah har vert fantastisk i år som i fjor! (hun husket til og med alle navnene!) Bra Service..
Vi kommer definitivt til å komme tilbake!

Mvh
En gjeng fra Sandane Golfklubb

(Sondre Andenes, Karl Erik Utheim, Rune Evebø, Kim Ove Evebø, Didrik Eide, Rolf Hodne, Arvid Martin Rygg, Oddbjørn Vee, Endre Fjellestad, Geir Magne Evebø, Egil Nedrebø, Kjell Arne Jakobsen, Harald Buene, Rolf Sandøy Os)

4-11. februar 2012


Vi kom ned Tirsdag 24/1 midt på dagen og hadde lysten men egentlig ingen store håp om og få til golf første dag, men ble mødt opp med super service fra Belka og Sara som var våres kontaktperson, og under to timer senere så var vi på første tee! Det var meldt dårlig vær onsdag og torsdag, men der var vi heldige og fikk spilt begge dager med bra temp og svært lite regn! Fredag spilte vi 36 hull på Nobilis med knallvær og Lørdag var ukas høydepunkt med spill på Faldos King og Queens course!

For og summere uken så kan man si att vi reiste ned for og spille golf og der fikk vi virkelig valuta for pengene og ettersom det var første gang i Belek så var hjelpen fra Belka helt nødvendig!

Vi kan ikke si att vi anbefaler Melissa garden videre egentli, grei service, men veldig dårlig mat trekker ned, men dette blev osså forklart fra ansatte att de var fordi de ikke var høysesong!

Golfbaner vi spilte var Nobilis, ok bane uten luksusfølelse, Pines meget fin skogsbane varierende og enorm finish med luksus anlegg, Pasha, noe kortere bane som holder fin standard i forhold til norske mål! Faldo kings og queens, mesterskapsbane med høy klasse, ett luksusanlegg!

Vi planlegger ny tur allerede og har fått opp øyne for både Sueno (pines dunes)og Cornellia (faldo)men vi har ju ikke sett mye av dette golfparadis enda så uansett blir det bra!
Tomas Sture von Corswant og Anders Marcel Rocha

24-28. januar 2012