Bonalba Golf Resort

Golfreiser til Bonalba Golf Resort

Få den beste golfopplevelsen på Bonalba Golf Resort i Alicante, Spania.

Bonalba Golf Resort er en flott golfresort langs kysten av Middelhavet, med 18-hulls golfbane som byr på utfordringer for både nybegynnere, og profesjonelle. 

Bonalba Golf Resort befinner seg utenfor middelhavsbyen Alicante, kun en 20 minutters kjøretur fra Alicante lufthavn. Det firestjerners hotellet Bonalba byr på alt fra fine dobbeltrom til større suiter med utsikt mot Costa Blanca. Alle rom er utstyrt med aircondition, eget bad, og balkong.

Fly fra Gardemoen (Oslo) til Alicante flyplass tar rett i underkant av fire timer. Hyppige avganger fra både Oslo, og andre norske flyplasser, gjør Alicante til et ideell turistdestinasjon for nordmenn.

Hotellet byr på flere flotte fasiliteter du som gjest kan benytte deg av. Det tilbys et utvalg forskjellige sporter og aktiviteter, samt en avslappende SPA-avdeling med innendørs basseng. Her tilbys også aktiviteter for de små, utflukter med transport fra hotellet, restauranter og barer.

Bonalba Golf Resort tilbyr en spennende golfbane med 18 hull, med utsikt mot Middelhavet. Med en snittemperatur på 18 grader er den perfekt for golf året rundt. Banen passer godt for nybegynnere, men er også utfordrende for mer erfarne spillere med en rekke vannhull, bunkere og trær. Det finnes også egen driving range og putting-greener for oppvarming og trening. Når slagene er ferdige finnes det restaurant, og proshop på klubbhuset.

Opphold her kan også kombineres med spill på den flotte banen Alenda, og også Font del Llop. Transport ordnes da av hotellet.

I havnebyen Alicante finner man også mange spennende aktiviteter utenfor golfbanen. Her finner man blant annet flere flotte sandstrender for maksimal avslapping, og en rekke historiske monumenter som kan utforskes. Hva med en tur opp på den historiske festningen Castillo de Santa Barbara? Eller en tur ut på kveldstid for å observere det yrende utelivet, og kanskje en tur på Casino?

Alicante har også gode shoppingmuligheter, og inne i byen finner man flere markeder med forskjellige varer. Foretrekker man heller shoppingsenter kan man ta seg en tur på Centro Comercial Plaza Mar 2, som har over 120 forskjellige butikker og spisesteder.

Spør oss om de beste prisene for golfreiser til Bonalba Golf Resort!